ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προπόνηση και μετά αναχώρηση

Με προπόνηση στις 10:00 το πρωί στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών επί Κυπριακού εδάφους ενόψει του φιλικού του ερχόμενου Σαββάτου με την Πορτογαλία.

Μετά την προπόνηση, η αποστολή της Εθνικής μας θα μεταβεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας και νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Λισαβόνα.

Μετά την χθεσινή εξέλιξη με τον αποκλεισμού του Γρηγόρη Κάστανου λόγω τραυματισμού, στην αποστολή για την Πορτογαλία θα βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές και από τη Δευτέρα, ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ, θα γίνουν 23 με την προσθήκη του Γιώργου Μερκή.

Όπως δήλωσε χθες ο προπονητής της Εθνικής αλλά και διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο αγώνας με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μας αλλά και μια πολύ καλή ευκαιρία να προετοιμαστεί για τον επίσημο αγώνα με το Γιβραλτάρ, στον οποίο μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Ο αγώνας Πορτογαλίας-Κύπρου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου στο Εστορίλ και θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου.

Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντος Σάντος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρονάλντο και Πέπε που θα αγωνιστούν στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, την αποστολή της ομάδας αποτελούν ως επί το πλείστον οι ποδοσφαιριστές που πέρσι το καλοκαίρι οδήγησαν την Πορτογαλία στην κορυφή της Ευρώπης.

Στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου,
Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Κυριάκου, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου,
Ηλίας Χαραλάμπους, Φάνος Κατελάρης, Γιώργος Οικονομίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γρηγόρης Κάστανος, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Νίκος Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

www.cfa.com.cy 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση