ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τορναρίτης: «Είμαι όπως το αρνί στη σφαγή»

Ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται σε κανένα φάκελο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του «Σίγμα» ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης. Μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν εμπλέκεται με κανένα φάκελο. 

Ο κ. Τορναρίτης υποστήριξε ότι έχουν έρθει φάκελοι και για αγώνες της πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι δεν έχουν προωθηθεί.

Αναλυτικά:

Για τους φάκελους: «Οι φάκελοι είναι αυτοί που διαλέγονται. Υπάρχουν πάρα πολλοί φάκελοι και από την πρώτη κατηγορία που δεν προωθούνται. Αυτή είναι η άποψη μου. Να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι. Στο ποδόσφαιρο ήμουν από το 2001 μέχρι το 2005. Επανήλθα φέτος, και είμαι όπως το αρνί στην σφαγή. Βοηθούσαμε την ομάδα μας, ούτε ήξερα τους διαιτητές. Ποιοι είναι οι βοηθοί, πως ορίζονται, δεν ήξερα τίποτα. Να σας θυμίσω τι έγινε την 14η αγωνιστική με τον ΑΣΙΛ όταν το παιχνίδι ήταν 2-0, το κάναμε 3-0 με κανονικό τέρμα.

Μετά δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι που ήταν ένας παίκτης 7 μέτρα οφσάιντ. Τα θέματα που προκύπτουν και ξέρω, και πιστεύω πως είναι χειρότερα στην πρώτη κατηγορία, αρχίζουν από τομείς που δεν είναι ξεκαθαρισμένοι. Ποιος ορίζει τους διαιτητές; Πως γίνεται πρόεδροι και παράγοντες να γνωρίζουν ποιοι ορίζονται; Ορισμένοι ξέρουν, όχι όλοι. Δεν μπορούν όλα αυτά να λυθούν σε λίγες μέρες επειδή ο Ολυμπιακός πήγε στη Δικαστική. Ο Ολυμπιακός δεν έχει φάκελο, ούτε ένα. Παίζει όλα τα παιχνίδια και γι αυτό είναι πρώτος. Κερδίζω μου δίνουν τα παιχνίδια, χάνω που δίνουν τα παιχνίδια».

Για τις ενδείξεις που έχει η UEFA για προσυνεννοημένους αγώνες: «Αν μπορούσα να μιλήσω, θα μιλούσα και θα άρχιζαν τα χάζια. Αυτοί οι φάκελοι δεν ήρθαν τώρα, αλλά τα τελευταία χρόνια. Και θα συνεχίσουν να έρχονται ώσπου υπάρχει αυτή η δομή και αυτός ο τρόπος που λειτουργεί το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι όλα λάθος, τα πάντα, τίποτα δεν είναι σωστό. Τέσσερεις αγωνιστικές πριν το τέλος, βρέθηκαν προσυμφωνημένοι αγώνες. Ανακαλύψαμε την παττίχα. Ανοίξαμε τους ασκούς του Αιόλου. Δεν είναι ο Ολυμπιακός σε αυτούς του τους φακέλους. 7; Εγώ λέω πως είναι 27. Μπορεί να μου το απαντήσει κάποιος. Μια έντιμη απάντηση. Για ποιες ομάδες προωθήθηκαν και αν υπάρχουν. Και γιατί σήμερα; Γιατί δεν διακόπηκε πριν μια εβδομάδα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X