ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολυκάρπου: «Η ιστορία του Ολυμπιακού το επιβάλλει»

Τι είπε ο προπονητής της ομάδας για την μεγάλη ανατροπή και νίκη επί του Οθέλλου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής του Ολυμπιακού, Κυριάκος Πολυκάρπου, μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο σχολιάζοντας την τεράστια νίκη με 1-2 για την ομάδα της Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Τα τελευταία αποτελέσματα μας έφεραν σε μια θέση που δεν οδηγεί στην α’ κατηγορία. Έπρεπε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε και να φέρουμε την υπόθεση άνοδο στα δικά μας πόδια. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να εξασφαλίσουμε την άνοδο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο μετά τον Εθνικό να επιστρέψει στην Α' κατηγορία: «Η ιστορία του Ολυμπιακού το επιβάλλει αυτό, να είμαστε στην α’ κατηγορία. Δεν του αρμόζει να είναι στην β’. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο και διεκδικούμε την άνοδο».

Για την ανατροπή και τη σημαντικότητα του αγώνα: «Ξέραμε ότι είχαμε 33 λεπτά μπροστά μας και το αποτέλεσμα ήταν εις βάρος μας. Χρειαζόταν υπερπροσπάθεια από όλους μας. Δυστυχώς δεν σκοράραμε κάποιο γκολ στην αρχή, ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος. Μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα και η προσπάθεια και συνεχίζουμε».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X