ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
36° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Μηνά: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που ανέλαβα την Νέα Σαλαμίνα»

Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μηνά

Σε στασιμότητα βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα και όλοι περιμένουν την εκλογική συνέλευση στις 14 του μήνα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος Μηνά, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την περίοδο του στη Νέα Σαλαμίνα: «Ήταν δύσκολο το εγχείρημα αλλά το πίστευα εγώ. Το παλέψαμε πολύ και δεν ήταν θέμα ποιότητας των ποδοσφαιριστών, αλλά ήταν θέμα πως δεν κατάφερα να βοηθήσω τους παίκτες να ξεπεράσουν το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσαν όλη τη χρονιά. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν κατάφερα να τους βοηθήσω τόσο πολύ στον τομέα ψυχολογίας. Ήταν 7 παιχνίδια με το μαχαίρι στο λαιμό κάθε παιχνίδι. Προσπαθούσαν οι παίκτες και υπήρχαν παιχνίδια που έπαιξαν καλά, αλλά όταν είσαι κάτω από τέτοια πίεση χρειάζεσαι τεράστιες προσωπικότητες για να ανακάμψεις. Με στεναχώρησε πολύ ο υποβιβασμός, όμως η Σαλαμίνα πέρασε πολύ χειρότερα και είμαι αισιόδοξος».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή η Νέα Σαλαμίνα έχει πολύ σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί. Πρέπει να βγει συμβούλιο και είναι ρευστή η κατάσταση. Προσωπικά δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Δεν το έκανα για εμένα όταν ανέλαβα την Νέα Σαλαμίνα. Το έκανα γιατί ήμουν χρόνια στην ομάδα, και οι άνθρωποι με προσέγγισαν και έβαλαν τις ελπίδες πάνω μου. Ένιωθα υποχρεωμένος. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που με έβαλε στο χάρτη της προπονητικής. Δεν μετάνιωσα που ανέλαβα την ομάδα και τώρα νιώθω πιο δυνατός και νιώθω ικανοποίηση πως δεν το φοβήθηκα. Κάνω την αυτοκριτική μου και προχωρώ».

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα: «Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Είναι υποθετικό το ερώτημα. Τα εμπόδια να τα πηδούμε όταν έρχονται και όχι πιο πριν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση