ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αυτό που έγινε μας αναστάτωσε - Δεν θα αφήσουμε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα»

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργου Καζαμία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη. Μέσα από τα λεγόμενά του φάνηκε η απογοήτευση για την νέα αποτυχία της ομάδας του που δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ακρίτα Χλώρακας και έμεινε στο 0-0.

Σχολίασε την ανακοίνωση του συλλόγου το πρωί και παρα τη μεγάλη απογοήτευση συνεχίζει όπως είπε να πιστεύει ότι θα βρεθεί ο τρόπος για να μπει η ομάδα της Αμμοχώστου στο σωστό δρόμο.

Αρχικά είπε: «Δεν πρόκειται να πω κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην πίστη προς την ομάδα. Αυτό το είπαμε, το πιστεύουμε και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε. Δεν χρειάζεται να πούμε πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Το διαφορετικό στο χθεσινό παιχνίδι είναι ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο έκανε αρκετές φάσεις και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Θα μπορούσε να είναι 2-0 και 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Υπάρχει ένα θέμα στο σκοράρισμα. Θα το εντοπίσουμε και θα το λύσουμε. Αν εξαιρέσω το παιχνίδι με τον Ερμή, δημιουργούσαμε φάσεις στα υπόλοιπα παιχνίδια έχοντας καλή απόδοση είτε στο πρώτο ημίχρονο, είτε στο δεύτερο...».

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είναι μονόδρομος η συνέχιση της σκληρής δουλειάς. Δεν μας κάνει να σφυρίζουμε αδιάφορα, αλλά έχουμε τη νηφαλιότητα και την ηρεμία για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις», πρόσθεσε και συνέχισε για την παρουσία του κόσμου: «Αυτό που κρατούσαμε είναι η παρουσία του κόσμου σε όλα τα ματς. Ήρθαν και χθες, μας στήριξαν μέχρι το τέλος. Ήταν εκεί, μας βοήθησε και μας βοηθά και μόνο ευχαριστώ έχουμε να πούμε. Πραγματικά ο κόσμος έρχεται και στηρίζει την ομάδα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο κόσμος που είναι διαχρονικά δίπλα μας είναι απογοητευμένος και δικαιούται να πει ό,τι θέλει και να ασκήσει την κριτική του. Το Δ.Σ. οφείλει να κρατήσει εκείνη τη σταθερή γραμμή από τη στιγμή που πιστεύει στο πλάνο που τέθηκε στην Εκλογική Γενική Συνέλευση. Δεν είμαστε μάγοι και δεν είμαστε αλάνθαστοι. Κάναμε λάθη κι εμείς, αλλά στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουμε επειδή θέλουμε το καλό του σωματείου. Ο κόσμος δεν πρέπει να παρασύρεται από απόψεις που εκφράζονται στο πλαίσιο συναισθηματικής φόρτισης».

Στη συνέχεια τόνισε το Δ.Σ. προσπαθεί να βρει λύσεις και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά: «Πιστεύουμε ότι το Δ.Σ. πρέπει να ηγείται και να οφείλει να λέει τη γνώμη και την άποψή του διότι εκλέγηκε από δημοκρατική διαδικασία και οφείλει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε όλοι οπαδοί και θαυμαστές αυτού του σωματείου. Το κάνουμε γιατί το πιστεύουμε. Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Λέγαμε από την αρχή ότι το πρωτάθλημα είναι σκληρό, αλλά από την άλλη περιμέναμε καλή συγκομιδή βαθμών. Δεν μπορούμε όμως να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Πρέπει να σκύψουμε κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο. Και αυτό θα κάνουμε για να βελτιωθούμε, είναι μονόδρομος και σε αυτόν οδεύουμε όλοι μαζί».

«Μας ενοχλεί που παίζουμε σε γήπεδα της Β’ κατηγορίας και μας πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι, όμως, δεν τα παρατάμε. Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να βλέπουμε τα κινητά μας για να δούμε τι έχουν κάνει οι υπόλοιποι αντίπαλοί μας. Δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο…», υπογράμμισε στη συνέχεια

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τον κόσμο και αναφέρθηκε σε δημοσίευμα που ενόχλησε τη διοίκηση και κατά τον ίδιο προκάλεσε αναστάτωση στο σύλλογο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, είτε όσους έρχονται στο γήπεδο, είτε όσους είναι νοητά κοντά σε αυτήν. Καλώ την κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, την έγκυρη ενημέρωσή του να την παίρνει μέσα από τις ανακοινώσεις του σωματείου, όμως, αυτό που έγινε χθες επίτηδες μετά το παιχνίδι με δημοσιεύματα ψευδή δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μπαίνουμε σε διαδικασία να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα, ενώ έχουμε εξαιρετική σχέση με το 99.9% των δημοσιογράφων, όμως αυτό με τα σενάρια (σ.σ. στο θέμα προπονητή), είναι ανεπίτρεπτο. Ήταν επιτηδευμένο και μας αναστάτωσε πολύ. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να τρέχουμε πίσω από δημοσιεύματα που μπορεί να βγάλει οποιοσδήποτε».

«H Νέα Σαλαμίνα έχει γραφείο Τύπου και εργαζόμαστε εφτά άτομα για να δίνουμε σωστή ενημέρωση. Για αυτό ήταν σημαντικό για εμάς να βγει και η πρωινή ανακοίνωση. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να διαταράξει την ατζέντα μας και την ηρεμία μας και να δημιουργήσει προβλήματα του σωματείου», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση