ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στόχος μας η άνοδος»

Ο νέος προπονητής της Καρμιώτισσας Μάριος Νεοφύτου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για την νέα πρόκληση στην καριέρα του, για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, για τους Κύπριους προπονητές, αλλά και για τις κληρώσεις των Ευρωπαίων μας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για την Καρμιώτισσα: «Όταν μια ομάδα πέφτει από την πρώτη στην δεύτερη, τότε ο στόχος είναι να ξαναέρθεις πάνω. Είναι δύσκολο διότι η διαφοροποίηση του πρωταθλήματος με μια ομάδα να ανεβαίνει πάνω στενεύει τα όρια για όλες τις ομάδες. Ο υγιής ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλες τις ομάδες. Όταν γίνει μια καλή στελέχωση, αυτό είναι σημαντικό και παίζει μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα.»

Για τον προγραμματισμό της ομάδας: «Επί το πλείστον, θα είναι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές και θα τους συνδυάσουμε με ξένους σε καίριες θέσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Για τις αλλαγές στην δεύτερη κατηγορία από την ΚΟΠ: «Η αλλαγή στο πρόγραμμα από την ΚΟΠ είναι πολύ θετικό. Θα βοηθήσει και τους ποδοσφαιριστές, διότι δεν θα έχουν και μεγάλη αποχή από το επόμενο πρωτάθλημα.»

Για την φιλοσοφία του: «Η φιλοσοφία μου είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι φίλος του «λεωφορείου». Είμαι θιασώτης της πίεσης από ψηλά και του επιθετικού ποδοσφαίρου. Σημαντικό είναι να ξέρεις τις αδυναμίες του αντιπάλου για να κερδίζεις. Είμαι επιθετικός προπονητής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε πρόβλημα στην αμυντική γραμμή.»

Για την στροφή των ομάδων σε Κύπριους προπονητές: «Πρέπει να γίνει στροφή στους Κύπριους προπονητές διότι υπάρχει η ποιότητα. Δεν είναι τυχαία τα παραδείγματα. Πιο πρόσφατο του Σωφρόνη Αυγουστή. Σημαντικά είναι και τα προγράμματα επιμόρφωσης της ΚΟΠ, όπου γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Αυτό βοηθά και στον εκσυγχρονισμό των προπονητών»

Για τις κληρώσεις των Ευρωπαίων: «Η κλήρωση για όλες τις ομάδες είναι αρκετά καλή και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα προχωρήσουν εύκολα ή δύσκολα. Η κλήρωση της ΑΕΛ για τον δεύτερο προκριματικό είναι πιο δύσκολη, λόγω του εκτοπίσματος του αντιπάλου. Δεν ξέρουμε όμως σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί η Ρέιντζερς στα συγκεκριμένα παιχνίδια.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση