ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο ίδιος υπέβαλε την παραίτηση του»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας Τόμης Κουής.

Αναλυτικά:

Για τον τερματισμό συνεργασίας με τον Ιβανάουσκας: «Χθες υπήρξε μια συνάντηση μεταξύ προπονητή και διοίκηση για τις ατυχείς δηλώσεις του. Ο ίδιος ο προπονητής τόνισε πως ποτέ δεν ανάφερε τα όσα γράφτηκαν αλλά πως θα πάρει τα πορίσματα του προς στην διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές. Ότι έγινε, έγινε και έτσι ο προπονητής μας υπέβαλε παραίτηση την οποία έκανε δεκτή το διοικητικό συμβούλιο».

Για τη δουλειά που έκανε: «Ο προπονητής έκανε σωστή δουλειά και του το αναγνωρίζουμε. Κάποιοι όμως αθλητικογράφοι, με τους οποίους έχουμε πρόβλημα κατά καιρούς, κάνουν ποστ για likes τα οποία στην προκειμένη περίπτωση στέρησαν επαγγελματικά την δουλειά κάποιου ατόμου»

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Οι παίκτες μας στο παιχνίδι δεν είχαν κίνητρο και αυτό τόνισε και ο προπονητής μας. Χάνονται βαθμοί και από εμάς και από άλλους, και έρχονται κάποιοι και πιάνονται από λέξεις και περνούν κάποια μηνύματα διαφορετικά. Σαφώς και μας προβληματίζει η εμφάνιση αλλά εντάξει».

Για την επόμενη μέρα: «Σαφώς και πρέπει να τρέξουμε τώρα τον προγραμματισμό και το θέμα του προπονητή. Υπάρχει τώρα η επόμενη μέρα, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν ευχής έργο να μην υπήρχε αυτή η κατάληξη. Θα συνεχίσουμε, και θα αποφασίσουμε ποιος θα πάρει τα ινία»

Για τα δεδομένα του προγραμματισμού: «Εκκρεμεί η περίπτωση του Κατσιαράβα και κάποιον άλλων ποδοσφαιριστών. Ελπίζουμε πως θα έχουν θετική κατάληξη και θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα χρονιά».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

3X3 με το... καυτό δίδυμο (vid)

Ο Εθνικός με γκολ των Καμπρέρα και Ηλία επικράτησε με 2-1 του Οθέλλου και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στα ...
 |  ΕΘΝΙΚΟΣ
X
X