ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
28 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Δημητρίου: «Συνηθίσαμε με τις αλλαγές προπονητών- Ήθελα να σεντράρω και μπήκε γκολ»

Μίλησε για ΑΠΟΕΛ και για την συνέχεια

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ερμή, Στέλιος Δημητρίου και αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, το γκολ που πέτυχε, την συνέχεια και στις αλλαγές προπονητές:

«Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος, η νίκη. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, αλλά δεν μας εξασφαλίζει κάτι, απλά μας δίνει την δυνατότητα να παλέψουμε μέχρι το τέλος, διότι προηγουμένως δεν είχαμε πολλές πιθανότητες»

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ερμή: «Το γεγονός ότι δεν είχαμε σταθερότητα μας στοίχησε. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα αυτό και ξέρουμε πια είναι τα δεδομένα. Όπως είπα και πριν, ο Ερμής θα παλέψει μέχρι το τέλος»

Για τις αλλαγές προπονητές: «Είμαστε λίγο συνηθισμένοι με τις αλλαγές προπονητών. Είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Κατά την άποψη μου, τις περισσότερες ευθύνες τις έχουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις την ομάδα και την πληρώνουν οι προπονητές. Η αλλαγή, αλλάζει και την ψυχολογία. Τώρα, με το νέο μας προπονητή θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Αν τους βοήθησε το γρήγορο γκολ που πέτυχαν με το ΑΠΟΕΛ: «Το γκολ μας βοήθησε, διότι είχαμε πίεση από τα προηγούμενα αποτελέσματα και μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος, έτσι ώστε να παλέψουμε για τη νίκη. Σταθήκαμε και λίγο τυχεροί, γιατί το ΑΠΟΕΛ είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ειλικρινά, ήθελα να σεντράρω. Με λίγη δόση τύχης ήρθε το γκολ. Σε άλλα παιχνίδια, δεν είχα την τύχη μαζί μου και δεν ήρθαν κάποια γκολ, τώρα με βοήθησε. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στην συνέχεια, έτσι ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Εάν κοιτάζουν και τα αποτελέσματα των άλλων: «Βεβαίως τα βλέπουμε. Αν σας πω ότι δεν τα βλέπουμε θα ήταν ψέμα. Είμαστε κάτω και θέλουμε να χάσουν βαθμούς οι ομάδες που είναι πιο πάνω μας. Όμως, ότι και να κάνουν οι άλλοι, αν δεν κερδίζουμε εμείς, δεν μπορούμε να πετύχουμε κάτι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Δίμπαλο… στο αντίο του Μερκή

Δίμπαλο… στο αντίο του Μερκή

Στο τελευταίο παιχνίδι του Κύπριου αμυντικού, το ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Ερμή με 2-0, ολοκληρώνοντας με νίκη μια πολύ κακή χρονιά ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΠΟΕΛ