ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΣΙΛ Λύσης: Η σκυτάλη στη νέα γενιά

Χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο Γιώργος Χρίστου

Κυριάκος Τοφή

Πρόεδρος ετών 33 στο προσφυγικό σωματείου του ΑΣΙΛ καθώς μετά την χθεσινή (20/3) έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου, στον προεδρικό θόκο κάθισε ο Γιώργος Χρίστου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα είχε ρόλο Γενικού Διευθυντή.

Μετά από έξι χρόνια εμπλοκής στο κυπριακό ποδόσφαιρο και με όπλο τις πάμπολλες εμπειρίες τις οποίες αποκόμισε, ο Γιώργος Χρίστου κέρδισε με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του Επίτιμου Προέδρου και αιμοδότη του σωματείου της Λύσης, κύριου Γιώργου Πυρίσιη, αναλαμβάνοντας με προθυμία τη μεγάλη αυτή πρόκληση.

Το στοίχημα είναι μεγάλο καθώς η τελευταία συμμετοχή του ΑΣΙΛ στην πρώτη κατηγορία ήταν τη διετία 1976-1977, έχοντας όμως από την άλλη πλευρά σταθεροποιηθεί στη δεύτερη την τελευταία τριετία. Η φετινή σεζόν βρήκε το προσφυγικό σωματείο να παίρνει θετικότατα αποτελέσματα από ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και Άρη Λεμεσού, ευελπιστώντας ότι σύντομα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπή παρουσία.

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 09 του Σεπτέμβρη το 1986 στην Λάρνακα. Σπούδασε στην Αγγλία διοίκηση Αθλητισμού και Μάρκετινγκ (Canterbury University) και πήρε μεταπτυχιακό (MBA) στην Λευκωσία στον τομέα της Διοίκησης και Ανάπτυξης Αθλητικών Σωματείων και Εταιρειών. Από το 2012/2013 είναι στον ΑΣΙΛ από το πόστο του Γενικού Διευθυντή και Εκπροσώπου Τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΣΙΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X