ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταπόκο: «Μας έφερε €25.000 στο τραπέζι ως κίνητρο κόντρα τον Απόλλωνα»

Προέβη σε μια αποκάλυψη μιλώντας σε ξένο μέσο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γάλλος μέσος, Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος είχε αγωνιστεί την περσινή σεζόν για ένα εξάμηνο στον Άρη Λεμεσού, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «pkfoot.com», προβαίνοντας σε μια αποκάλυψη.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για το σύντομο πέρασμά του απ' την Κύπρο και εκεί ανέφερε ότι ο πρόεδρος τους έφερε 20.000 με 25.000 ευρώ στο τραπέζι ως πριμ για να κερδίσουν τον Απόλλωνα, ισχυριζόμενος ότι τα λεφτά ήρθα απ' την Λευκωσία, καθώς ο ίδιος δεν είχε τέτοια λεφτά να τους δώσει ως πριμ.

Αναλυτικά:

«Στον πρώτο μου αγώνα με τον Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, εκείνη τη μέρα, ο Πρόεδρος μας έφερε 20.000 ή 25.000 ευρώ στο τραπέζι για να μας παρακινήσει να παίξουμε. Ο Πρόεδρος δεν μας είπε ότι ήταν από τη Λευκωσία, αλλά βέβαια δεν είχε τα χρήματα για να μας υποσχεθεί ένα τέτοιο πριμ. Μετά ξεκίνησα στα μεγάλα παιχνίδια, όμως υπήρχαν περισσότερα προβλήματα με τα παιχνίδια που 150 άτομα μας φώναζαν. Το πρωτάθλημα τελείωσε τον Φεβρουάριο και καταλήξαμε υποβιβασμένοι».

Για την ιστορία εκείνο το παιχνίδι της 21ης Ιανουαρίου, 2018 έληξε υπέρ του Απόλλωνα με 1-0, από γκολ του Σκέμπρι στο 23ο λεπτό.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X