ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή σωτηρίας

Ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως γύρισε το παιχνίδι με την ΑΕΖ με 3-2 και την άφησε στο -5. Ανδρέου και Σάσι έδωσαν προβάδισμα με 2-0 στην ΑΕΖ, όμως Σκούρτης, Αουρέλιο και Μάρτινς ανέτρεψαν τα πάντα.

Ούτε που κατάλαβαν στον Άρη πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, με την ΑΕΖ να τους αιφνιδιάζει πλήρως στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Ανδρέου στο 3’ πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, ενώ στο 7’ με τακουνάκι του Σάσι οι Ζακακιώτες ήταν δυο με προβάδισμα δυο γκολ. Ο Σάσι δε, μπορούσε στο 14’ να βάλει και τρίτο, όταν είδε το πλασέ του να φεύγει μόλις άουτ.

Εκεί το κρεσέντο της ΑΕΖ τελείωσε και μια φάση πριν, σύγκρουση Σωφρονίου με Σκούρτη, έμελλε να σημαδέψει τον αγώνα. Ο Σκούρτης επέστρεψε στον αγώνα στο 16’ με δεμένο κεφάλι και στο 17’ σκόραρε με βολέ για να μειώσει. Ο Σωφρονίου από την άλλη δε μπόρεσε να συνεχίσει και μετά από περιπέτεια βγήκε στο 28’. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ταουντούλ που τον αντικατέστησε κλήθηκε να αποκρούσει πέναλτι που έκανε ο Στυλιανού και ο Αουρέλιο τον νίκησε για να ισοφαρίσει. Κάπου εκεί ο τρελός ρυθμός κόπασε και άλλη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος δεν είδαμε.

Το ματς δεν είχε τις μεγάλες φάσεις ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως ένα δίλεπτο πίεσης έφερε το γκολ για τον Άρη. Ο Μαραγκουδάκης είχε την ευκαιρία και την έχασε αρχικά, σουτ μέσα από την περιοχή, για να έρθει ο Μάρτινς με μια βολίδα στο 58’ να ολοκληρώσει την ανατροπή για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Πλέον ο Άρης έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και είχε τον έλεγχο στον αγώνα, με την ΑΕΖ παρά τις αλλαγές του Δημητρίου να μην μπορεί να βρει ευκαιρίες. Έτσι μοιραία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

AEZ (Δημητρίου): Σωφρονίου(28’ Ταουντούλ), Στυλιανού, Σεμέδο, Φελισιέν, Σκόπλιακ, Σάσι, Ανδρέου(72’ Παναγιώτου Α.), Χρίστου(64’ Ποσίνκοβιτς), Ντος Σάντος, Παναγιώτου Σ., Κυριάκου

Άρης(Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Θεοφίλου, Μάρτινς, Σκούρτης(69’ Γκονζάλες), Αουρέλιο, Παύλου(77’ Αντωνίου), Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Παναγή(89’ Φράγκος), Ράντου, Παχίπης

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ