ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναγέννηση Δερύνειας: Λαχείο στήριξης

Η Αναγέννηση Δερύνειας ενημερώνει:

“Φίλε της Αναγέννησης,

Δώσε έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξη σου στο σωματείο μας. Στην ομάδα ποδοσφαίρου που επανέρχεται δυναμικά στις επιτυχίες, στην ομάδα βόλεϊ ανδρών που συνεχίζει την πορεία για το γκρουπ της πρώτης τετράδας, στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ που έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην πρώτη κατηγορία, στις ομάδες νέων, αγοριών και κοριτσιών και στα δύο αθλήματα που μας κάνουν περήφανους και στις δεκάδες μικρών παιδιών όλων των ακαδημιών μας που αποτελούν το μέλλον και μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία. Δώσε δύναμη και ώθηση στους δεκάδες εθελοντές που εργάζονται ακατάπαυστα παρά τις δυσκολίες για να μπορεί αυτό το σωματείο να λειτουργεί και να συνεχίζει να κάνει το σπουδαίο και σημαντικό του έργο στην τοπική μας κοινωνία εδώ και 100 σχεδόν χρόνια.

Το στοίχημα της επιβίωσης του Σωματείου, περνά υποχρεωτικά μέσα από την ανταπόκριση του κόσμου. Η περίοδος μετά τις Γιορτές είναι μια «στεγνή» οικονομικά περίοδος και η συνέχισης της δράσης του Σωματείου εξαρτάτε απόλυτα από την ανταπόκριση του κόσμου.
Αγόρασε το ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ που κυκλοφορεί. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ να σταθείς δίπλα απ’ όλους αυτούς και να γίνεις μέρος αυτής της δύσκολης αλλά ωραίας πορείας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ.

Κυκλοφορούν μόνο 200 λαχνοί.

Όλοι μαζί μπορούμε. Στήριξε και διεκδίκησε με μεγάλες πιθανότητες ένα από τα σημαντικά δώρα του λαχείου!”.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X