ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λείπουν λεπτομέρειες

Η πορεία της θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.

Για για να είσαι σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όλη τη χρονιά, σίγουρα κάτι λάθος έχεις κάνει και συ. Η φετινή Αναγέννηση έκλεισε 16 αγωνιστικές χωρίς νίκη και δικαίως την θεωρούν όλοι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Όμως για όποιον έχει δει τους αγώνες της ομάδας, λόγω δουλειάς έχω δει αρκετούς τελευταία, εύκολα αντιλαμβάνεται πως η ομάδα της Δερύνειας είναι ανταγωνιστική και μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα. Αγώνες σαν αυτό με τον Ερμή έχει ζήσει αρκετούς η ομάδα φέτος, ειδικά επί ημερών Σάββα Πουρσαίτίδη.

Είναι λογικό να απογοητεύεσαι όταν συνεχώς παλεύεις χωρίς να μπορείς να κερδίσεις, όμως πρέπει να της πιστώσουμε αυτής της ομάδας πως όσο μπορεί παλεύει και για αυτό ανατρέπει και ματς όπως με τον Ερμή από 2-0 πίσω σε αγώνα που αυτή έπρεπε να προηγηθεί κιόλας. Όταν νιώθεις πως έπρεπε να κερδίζεις ένα ματς αλλά στραβώνει και είσαι 2-0 πίσω, είναι κάτι που σε τσακίζει ψυχολογικά. Η Αναγέννηση αντίθετα φούλαρε μπροστά και δικαιώθηκε.

Στα τελευταία πέντε οι ισοπαλίες πύκνωσαν, έχει τρεις τέτοιες και δυο ήττες από ΑΕΛ και Ομόνοια που τις λες και εντός προγράμματος. Όπως μάλλον θεωρείται και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί. Όμως τα επόμενα τρία με Δόξα, Εθνικό, Καρμιώτισσα, προσφέρονται για να έρθει μια νίκη που θα δείχνει πως μπορεί να γυρίσει το φύλλο.

Ζητούμενο, αν αυτό είναι εφικτό, η ομάδα να μείνει ανταγωνιστική και ει δυνατόν να ενισχυθεί και όχι να αποδυναμωθεί μέσα στον Ιανουάριο. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X