ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σας ευχαριστώ όλους»

Ο Ανδρέας Κυπριανού αν και ξεκίνησε εξαιρετικά το πρωτάθλημα είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει αρκετό καιρό έξω. Ο επιθετικός της Αναγέννησης Δερύνειας θα χάσει σχεδόν όλη την χρονιά παρόλα αυτά δεν τα βάζει κάτω αφού σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook  τονίζει ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός και πιο γκολτζής  από ποτέ. Στην ανάρτηση του δεν ξεχνά να ευχαριστήσει και όσους ήταν και είναι δίπλα του μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστέκονται από το βράδυ της Κυριακής όπου είχα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό μου. Φίλους αντιπάλους απλούς γνωστούς ακόμα και άγνωστους πού μπήκαν απλά στο κόπο να μου ευχηθούν. Σε αυτούς που πιστεύουν σε εμένα ένα τους λέω. Εγώ θα επιστρέψω σας στο υπόσχομαι πιο δυνατός, γερός και πιο γκολτζής από πότε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην γυναίκα μου Μαριέλα Αθανασίου πού είναι δίπλα μου και με ανέχεται και στην οικογένεια μου.

Ακόμα ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον αδελφικό μου φίλο και φυσιοθεραπευτή μου Μιχάλη Ευθυμίου πού μαζί από σήμερα βάλαμε στόχο να επανέλθουμε δριμύτεροι και πιο δυνατοί. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μου τεχνική ηγεσία φυσιοθεραπευτή φροντιστή αλλά και τον τελευταίο οπαδό της ομάδας που μου ευχήθηκαν και είναι δίπλα μου με τις δικές τους ευχές. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι και χωρίς εμένα θα τα καταφέρετε».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X