ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζιάμπος: «Τα κοράκια βρήκαν ευκαιρία...» (ηχητικό)

Ο απολογισμός της σεζόν για την Αλκή

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής Ορόκλινης Χρίστος Τζιάμπος μίλησε στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" του ΣΠΟΡ FM 95.0 για το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, τον υποβιβασμό της ομάδας και το μέλλον.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ και τον υποβιβασμό της ομάδας: «Είναι κάτι που μας έχει πειράξει, ήταν ενοχλητικό αυτό που έγινε. Θα πρέπει να μας βρει πιο δυνατούς η επόμενη μέρα, αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στην ΕΝΠ. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Πρέπει να δούμε και την επόμενη μέρα για μας, κυρίως διοικητικά.»

Για την σεζόν: «Μας αφήνει μια πικρή γεύση η όλη χρονιά. Στο 0-1 είχαμε πέναλτι μαρς και ούτε έγινε καμιά αναφορά από τα ΜΜΕ. Είχαμε καθυστερήσεις 7+3+3 και τελικά δεχθήκαμε το γκολ. Ξέρουμε τι περάσαμε για να φθάσουμε μέχρις εδώ. Η Αλκή θα βρει τον δρόμο της.»

Για τη συνέχεια και τα διοικητικά: «Πολύ λίγοι θα άντεχαν το οικονομικό βάρος, όπως το κάνει ο κ. Λόππας τα τελευταία χρόνια. Θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Ούτε με τον κ. Σακκά δεν μιλήσαμε ακόμα. Οι συμπάθειες που είχαμε και έχουμε είναι ότι έχουμε σεβασμό προς όλους και το κρατάμε. Η ζωή συνεχίζεται για μας.»

Για τους παίκτες της ομάδας: «Κάποιοι ενοχλούσαν τους ποδοσφαιριστές μας κατά την διάρκεια των πλέι οφ. Τα κοράκια βρήκαν ευκαιρία. Υπήρχε όρος πως αν πέφταμε κατηγορία θα έμεναν ελεύθεροι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X