ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαββίδης: «Αυξάνεται η ομάδα ανακριτών»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης μετά την ολοκλήρωσης της συνάντηση με τα κόμματα, η οποία είχε ως θέμα την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Αυξάνεται η ομάδα ανακριτών και πλέον θα είναι 13 άτομα που θα ασχολούνται με αυτές τις αποφάσεις για να γίνει η σωστή διερεύνηση των αυξημένων καταγγελιών.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις μας. Για να αποφασιστεί η σύλληψη κάποιου ατόμου, η προσωποκράτηση κάποιου ατόμου, πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους μαρτυρία».

Για την επιτροπή Δεοντολογίας: «Υπάρχει πλήρης στήριξη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, θα σταθούμε δίπλα της για να επιτελέσει το έργο της στο ακέραιο. Απόφαση σύστασης νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, θα κάνω εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο».

Για τη σύσταση ειδικής επιτροπής: «Αποφασίσαμε ότι θα συσταθεί μία επιτροπή από στελέχη κομμάτων και αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία θα αρχίσει να μαζεύει όλες τις εισηγήσεις των κομμάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X