ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Primetel: «Υπάρχει συμβόλαιο ως το 2024 και θα τηρηθεί»

Αναφορά στα τηλεοπτικά της Ομόνοιας

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από την Primetel για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Ομόνοιας, για το οποίο τονίζει πως είναι σε ισχύ μέχρι το 2024 και σκοπεύει να το τηρήσει ευλαβικά, όπως κάνει από το 2013 όταν και έκανε για πρώτη φορά σχετική συμφωνία με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Η PrimeTel, με αφορμή το περιεχόμενο πρόσφατων δημοσιευμάτων σε Μ.Μ.Ε αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ομόνοιας για την περίοδο 2019-2024, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Η PrimeTel επιθυμεί να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι το περιεχόμενο συγκεκριμένων σημερινών δημοσιευμάτων είναι παραπλανητικό και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στη βάση δεσμευτικής συμφωνίας μεταξύ των μερών την οποία η PrimeTel τηρεί ευλαβικά, η PrimeTel κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα αναμετάδοσης των εντός έδρας ποδοσφαιρικών αγώνων της Ομόνοιας Λευκωσίας μέχρι και το 2024. Η εταιρία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της Ομόνοιας από το 2013 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση που έχει αναλάβει».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X