ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πιθανόν να έρθει του χρόνου Μπαμπαγιάν»

Μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95

Για το σημερινό παιχνίδι με την Δόξα, την παρουσία του Στιβ Κωνσταντινίδη, τον Αγκούλο και τον Παπαγιάν, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95, ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας.

«Είχαμε αρκετές μέρες προετοιμασίας και το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως είπαμε, είναι ο δεύτερος τελικός, από τους τρεις που έχουμε και θέλουμε να κάνουμε το 3 στα 3», είπε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Η μονή μας απουσία είναι ο Ναβαρόνε Φουρ. Περιμένουμε τον Βαλεριάνο να επιστρέψει μέσα στον Μάρτιο»

Για τον Στιβ Κωνσταντινίδη; «Ήρθε σε δύσκολη περίοδο ο κ. Κωνσταντινίδης, αλλά βλέπουμε ότι έχει αλλάξει πράγματα και παίζουμε καλύτερα. Η ομάδα παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελπίζουμε ότι με τον ίδιο χαρακτήρα και το ίδιο πνεύμα θα παίξουμε και σήμερα».

Αν κερδίσουν την Δόξα θα γίνουν το φαβορί: «Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε την τελευταία αγωνιστική τον Ερμή, ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρώτα όμως βλέπουμε το σημερινό παιχνίδι».

Για Αγκούλο: «Λόγω του τραυματισμού που είχε δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Δεν διαγράφουμε αυτά που έκανε για την ομάδα μας»

Για τον Μπαμπαγιάν: «Προς το παρών είναι ποδοσφαιριστής της Ρίγας και συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας. Ξέρουμε ότι με την Ρίγα έχουμε την ίδια ιδιοκτησία. Θα δούμε όμως πως θα πάει το επόμενο διάστημα και πολύ πιθανόν να τον έχουμε μαζί μας την επόμενη περίοδο. Δεν μπορούμε να προκαταλάβουμε κάτι αυτή την στιγμή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση