ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Πιο συγυρισμένος προϋπολογισμός της νέα χρονιά»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Πάφου

Στην τελική ευθεία για τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον το πρωταθλήματος μας έχουμε μπει. Το πιθανότερο σενάριο είναι διακοπή και αναμένεται πως μέχρι και την άλλη εβδομάδα θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις. Ταυτόχρονα όμως τρέχουν πολλά θέματα που απασχολούν όλες τις ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την απόφαση των έξι να εκδίδουν από κοινού ανακοινώσεις: «Νομίζω το δεύτερο γκρουπ που είναι τελείως διαφορετικό απ’ το πρώτο. Στο πρώτο γκρουπ παίζουν για πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά στο δεύτερο αν δεν υπάρχει διαβάθμιση τότε είναι ένα είδος αγγαρείας. Υπάρχουν μια σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν. Τα μέτρα για την υγεία όλων μας, θα υπάρχουν εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές, τι γίνεται για πιθανό κρούσμα, οι προπονήσεις πως; Είναι πολλά τα ερωτηματικά. Θα πρέπει αυτά να τα δούμε και για το αύριο. Μιλάμε με αβεβαιότητα τώρα αλλά πρέπει να τα λύσουμε γενικότερα τα θέματα αυτά».

Για το οικονομικό: «Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα δούμε ένα συγυρισμένο προϋπολογισμό χωρίς περιττά έξοδα και κυρίως με ποδοσφαιριστές νεαρούς που μπορείς να κτίσεις στη συνέχεια. Θα κρατήσουμε το βασικό κορμό περίπου 15 ποδοσφαιριστών και θα προσθέσουμε σε αυτό».

Για το αν τα βρήκαν με τους ποδοσφαιριστές: «Γίνονται συζητήσεις. Το κλίμα είναι πολύ καλό δεν υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Αναμένουμε όμως να δούμε τι θα συμβεί. Άλλα τα δεδομένα αν υπάρχει οριστική διακοπή και άλλα τα δεδομένα αν συνεχίσουμε. Οι συζητήσεις είναι γενικές τώρα. Όταν έχουμε χειροπιαστά δεδομένα θα μπούμε εις βάθος στις συζητήσεις».

Για το αν μπορεί να παιχτεί μόνο το πρώτο γκρουπ: «Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, όμως ζυγίζοντας τα δεδομένα και όταν μιλάμε για τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, θεωρώ πως θα ήταν το ιδανικό να κριθεί ο πρωταθλητής και τα εισιτήρια στην Ευρώπη στο γήπεδο, αλλά αν δεν υπάρξει υποβιβασμός δεν θα υπάρχει κίνητρο».

Για την αύξηση των ομάδων: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα είτε παραμείνουν, είτε αυξηθούν οι ομάδες».

Για τον ΠΑΣΠ: «Η διαφωνία μας είναι το γεγονός πως οι όποιες διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, μεταφέρθηκαν σε μια δημοσίων ανακοινώσεων και ξεφύγαμε. Εμείς σαν ομάδα θέλουμε το καλό και είμαστε ανοικτοί σε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές και με τον οποιοδήποτε άλλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X