ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Έχουμε αμφιβολίες για κάποια σφυρίγματα»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Πάφου

Ολυμπιακός και Πάφος πήραν από ένα βαθμό στον αγώνα που κλείνει αγωνιστικά τη σημερινή μέρα στο πρωτάθλημα Κύπρου. Από πλευράς Πάφου κρατούν την αντίδραση, ενώ όπως ανάφερε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, υπάρχουν και κάποια παράπονα για σφυρίγματα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Πάντοτε όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά στο ποδόσφαιρο. Θέλαμε την νίκη. Δεν μπήκαμε τόσο καλά έτσι ώστε να κάνουμε φάσεις, δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο όντως ανεβήκαμε. Θέλουμε να δούμε ειδικά προς το τέλους του παιχνιδιού κάποιες φάσεις, στην επανάληψη γιατί έχουμε κάποιες αμφιβολίες για κάποιες αποφάσεις, για κάποια σφυρίγματα που δεν δόθηκαν υπέρ μας. Θέλουμε να το δούμε λίγο και να δούμε πως θα συνεχίσουμε».

Για το αν αναφέρετε στην φάση του Νέμετς: «Ναι κυρίως εκεί, που φαίνεται από το ριπλέι ότι κάτι έχει, αλλά θα το δούμε να είμαστε πιο σίγουροι. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες πρέπει να βελτιωθούμε, να επανέλθουμε στις νίκες και να δούμε την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία».

Για το αν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου κόστισε: «Σίγουρα σε ένα παιχνίδι που ξέρεις ότι έχεις απέναντι σου ένα πολύ καλό αντίπαλο. Ανά πάσα στιγμή ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ζημιά. Πρέπει να μπεις αρκετά δυνατά, να περιορίσεις τα ατού του αντιπάλου. Δεν το καταφέραμε, δεν μπήκαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το θετικό είναι ότι πάλι αντιδράσαμε. Ήρθε η ισοφάριση, ο ένας πολύτιμος βαθμός και βλέπουμε την συνέχεια».

 

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X