ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος FC: «Καυτό» καλοκαίρι για Βαλακάρι

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται του χρόνου, προμηνύονται… εξελίξεις

Είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους και συνάμα ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν στις τάξεις οποιαδήποτε ομάδας του πρωταθλήματός μας. Έτσι λοιπόν, με δεδομένο το ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου, το καλοκαίρι που μπαίνει προμηνύεται… καυτό για τον Όνι Βαλακάρι.

Όπως σημείωσε στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Το ότι η περίπτωσή του εξετάζεται από ομάδες του εξωτερικού είναι δεδομένο, φήμες περί αυτού άλλωστε είχαν γραφτεί στον Τύπο στο πρόσφατο παρελθόν. Προκειμένου να μην κινδυνέψει να τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα, είναι δεδομένο ότι η Πάφος θα επιδιώξει είτε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον παίκτη, είτε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει κουβέντα ανάμεσα στον εκ των ιδιοκτητών της Πάφου, Ρομάν Ντουμπόφ, και εκπροσώπου της αγγλικής Λιντς για τον Βαλακάρι, πράγμα που είχε επιβεβαιωθεί επισήμως και από την πλευρά της Πάφου.

Ο Βαλακάρι μετράει 13 γκολ σε 32 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Έχει ακόμα σφυγμό η ΕΝΠ!

Νέα ανατροπή για το Παραλίμνι που κέρδισε την Πάφος FC... και συνεχίζει να ελπίζει για τη παραμονή του
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΝΠ