ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάιζερ: «Δηλώνω τη στήριξη μου στο πλάνο των Ρώσων επενδυτών»

Η γραπτή δήλωση του αντιπροέδρου της Πάφου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο αντιπρόεδρος της Πάφος fc Χριστάκης Κάιζερ αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στον προγραμματισμό, την απομάκρυνση του Χρίστου Γλυκύ από την προεδρία και την επερχόμενη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Σαν απερχόμενος Πρόεδρος, αλλά και σαν νυν Αντιπρόεδρος της ΠΑΦΟΣ FC 2014, επ΄ευκαιρίας των τελευταίων εξελίξεωνστο Σωματείο μας αλλά και με την επικείμενη Γενική Συνέλευση θα ήθελα να κάνω μία ενημέρωση των μελών της ομάδας μας.

Κατ΄αρχήν χαιρετίζω την συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή τερματοφυλάκων κ. Νίκο Κωνσταντινίδη, και τον καλωσορίζω στο Σωματείο μας, ελπίζοντας να είναι η αρχή για τη στελέχωση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα, από δικούς μας, Παφίτες ανθρώπους.

Όσον αφορά την διένεξη του νυν Προέδρου κ. Χρίστου Γλυκύ με τους επενδυτές, οφείλω να δηλώσω ότι εκείνος ήταν που τους έφερε στην ομάδα μας και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ήταν ο άνθρωπος που σε συνεργασία με εμάς υλοποιήσαμε τις απαιτήσεις τους, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Στις 22.05.2017 πιστέψαμε στο πλάνο και στο όραμα των Ρώσων επενδυτών, και όπως φαίνεται δικαιωνόμαστε για αυτό, αφού δημιουργείται μια ομάδα δυνατή για όλη την Επαρχία σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς. Σαν απερχόμενος Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του Σωματείου, δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να ευχαριστήσω τον κ. Χρίστο Γλυκύ, για όσα προσέφερε μέχρι σήμερα.

Πέραν τούτου οι επενδυτές πρόσφατα αποφάσισαν την απομάκρυνση του κ. Χρίστου Γλυκύ από την εταιρία, και όπως μου κοινοποίησαν και προσωπικά επιθυμούν και την αντικατάστασή του στην προεδρία του Σωματείου. Κατόπιν δικής τους επιθυμίας ένα χρόνο πριν και εγώ προσωπικά αλλά και τα μέλη στηρίξαμε τον κ. Γλυκύ για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου. Σήμερα καλώ τον κ. Γλυκύ όπως την 31.05.2018 ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου και νέου Δ.Σ. της ΠΑΦΟΣ FC 2014. Δηλώνω έτσι, έμπρακτα την στήριξή μου στο πλάνο των Ρώσων επενδυτών.

Καλώ όλα τα μέλη όπως τακτοποιήσουν άμεσα τις συνδρομές τους, και να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και εκλογική. Μαζί με τους επενδυτές και με την δική μας δυναμική, πιστέυω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ. Sergey Lomakin και Roman Dubov, για όσα ήδη πρόσφεραν στην ομάδα μας και ευελπιστούμε σε στενή συνεργασία για να την φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X