ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Δεν αποκλείονται επιπλέον προσθήκες»

Έτοιμη για τον αγώνα Κυπέλλου η παφιακή ομάδα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας για όλη την επικαιρότητα της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για τις τελευταίες προσθήκες: «Ο Νουρ είναι πολυθεσίτης. Είναι πολύ σημαντική προσθήκη για μας. Γενικότερα κάναμε πολύ καλές κινήσεις, που θα μας βοηθήσουν. Ο Ιβανόφ είναι επένδυση για μας. Δείχνει ένας πολύ υποσχόμενος ποδοσφαιριστής. Δεν θα αποκλείσουμε τίποτα για επιπλέον ενίσχυση. Δεν έχουμε θέση στον κατάλογο Α', αλλά θα δούμε εάν βρεθεί κάτι καλό».

Για το αγωνιστικό: «Στην καθαρή θέση του αριστερού μπακ, πέρα από τον Βαλεριάνο, δεν έχουμε άλλο ποδοσφαιριστή. Δεν θα αποκλείσουμε τίποτα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία. Η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη με την πάροδο του χρόνου. Δεν υπάρχει κάτι με τον Φόλμπρεχτ, ακόμα. Η ομάδα δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά της, αλλά θέλουμε βελτίωση στην επίθεση».

Για το ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή μας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές αποκτούνται για να πωληθούν πιο μετά. Αυτό ίσως να λειτουργεί καλύτερα για μας. Δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο. Υπήρξαν προσεγγίσεις για Βα και Βαλακάρι, αλλά έχουν να προσφέρουν στην ομάδα μας. Κάνουμε μια αλλαγή στην πολιτική μας. Ο ποδοσφαιριστής με πολυετές συμβόλαιο έχει κίνητρο να προσφέρει».

Για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με Αγία Νάπα:«Με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Το Κύπελλο κρύβει παγίδες και πάμε για να κερδίσουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X