ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Το χέρι μας, μέχρι εκεί που φτάνει»

Νέα εποχή στην Πάφο, με την αλλαγή στην διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο νέος πρόεδρος, Χρίστος Γλυκής, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 τόνισε αρχικά:

«Τώρα είναι τα δύσκολα. Έχει ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία. Κάπως αργοπορημένα, αλλά έπρεπε να γίνει σωστή δουλειά για να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον, όπως είχαμε παλιά. Μπαίνουμε με μηδενικό χρέος, για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος της Πάφου να βλέπει», είπε και συμπλήρωσε:

«Θα δουλέψουμε επαγγελματικά. Θα προσλάβουμε άτομο που θα διαχειρίζεται τα τεχνικά ζητήματα του ποδοσφαίρου. Θα προσλάβουμε άτομα και σε άλλα πόστα. Και στο δικό σας κομμάτι, για να γίνεται καλύτερα η δουλειά σας και να βγαίνουν τα σωστά μηνύματα της Πάφου προς τα έξω. Θέλουμε να βάλουμε επαγγελματισμό».

Για τον προϋπολογισμό: «Να μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε αριθμούς. Θα πληρώσουμε, για να φέρουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Θα βάλουμε το χέρι μας, μέχρι και που μπορούμε. Στόχος είναι κάθε 10 του μήνα να πληρώνονται όλοι, όσοι εργάζονται στην ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε εντάξει σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Ναι, υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Cyta μέχρι το 2019».

Για τον πώς πείστηκε ο Ρώσος επιχειρηματίας, Σεργκέι Λομακίν να αναλάβει την ομάδα: «Έχει παρουσιαστεί ένα πλάνο στον φίλο μου. Γιατί είναι πρώτα φίλος μου και μετά συνεργάτης μου. Πήγαμε στην Πάφο, του άρεσε η ομάδα και οι εγκαταστάσεις. Οι στόχοι του όμως είναι καθαρά επαγγελματικοί και επενδυτικοί. Θέλει αυτή η επένδυση του να αποδώσει σε κάποια χρόνια».

Για τον Δημήτρη Ιωάννου: «Έχω μιλήσει τηλεφωνικά με τον Δημήτρη. Να τον συγχαρώ και δημοσίως για την άνοδο. Η επιστροφή της ομάδας στην α’ κατηγορία ήταν ο πυλώνας για αυτή την συμφωνία. Εάν δεν ερχόταν η άνοδος, τότε δεν θα υπήρχε συμφωνία. Και ο Δημήτρης, είχε μεγάλο μερίδιο στην επιστροφή της ομάδας στην α’ κατηγορία με την δουλειά που έκανε. Όμως, το θέμα του εναπόκειται στους νέους ιδιοκτήτες».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.