ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κινήσεις … ανακούφισης

H κινητικότητα στις μετεγγραφές άλλαξε τη ψυχολογία του κόσμου, ενώ είναι ήδη στην Πολωνία Ορτέγα και Έζρα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εκεί που είχαν βαλτώσει τα πράγματα στον τομέα της ενίσχυσης για την Ομόνοια – η τελευταία μετεγγραφή είχε γίνει στις 4 Ιουλίου και αφορούσε τον Φράνσις Ουζόχο - και ο κόσμος είχε αρχίσει με το δίκιο του, να γκρινιάζει, βλέποντας την ομάδα να στερείται ποιότητας και κυρίως να σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας νέας εφιαλτικής σεζόν, κατά τη χθεσινή και την προχθεσινή μέρα – κάπως... αργούτσικα - τα βαλτωμένα νερά τάραξαν.

Μια δυάδα παικτών... εμφανίστηκε  προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος», ενώ δεν αποκλείεται να πλησιάσει την πύλη του αθλητικού κέντρου και τρίτος. Ασφαλώς και στον κόσμο της ομάδας επικρατεί με αυτά τα συμβάντα, ανακούφιση.

Αν ενταχθούν άπαντες στο ρόστερ, -πράγμα που σημαίνει πρόσθεση ποιότητας και γεμάτες πτέρυγες- θα μείνουν δυο κενές θέσεις ξένων/κοινοτικών

Ας δούμε τα ...ανακουφιστικά. Ο Ισραηλινός 27χρονος ακραίος επιθετικός Χεν Εζρά,  και ο 28χρονος Κολομβιανός επιτελικός χαφ Μιγκέλ Ορτέγα   είναι από τα ξημερώματα  στην Πολωνία και θα κάνουν τις ιατρικές  εξετάσεις, ενώ  ο 31χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός Έρικ Μποτεάκ είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τους πράσινους.

Αν ενταχθούν άπαντες στο ρόστερ, -πράγμα που σημαίνει πρόσθεση ποιότητας και γεμάτες πτέρυγες- θα μείνουν δυο κενές θέσεις ξένων/κοινοτικών καταλόγου Α’ για την ομάδα σχεδιασμού να καλύψει. Η μια θα πάει σίγουρα σε αριστερό μπακ.

Επίσης χθες σημειώθηκε και άλλο ένα ευχάριστο συμβάν αφού ο κήπερ Φράνσις Ουζόχο έφτασε στην Πολωνία και έκανε και την πρώτη του προπόνηση.


Μέρος της κανονικής προπόνησης και εξειδικευμένο πρόγραμμα έκανε χθες ο Μαρίνος Τζιωνής, ενώ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του ο Κωνσταντίνος Παναγή.

Σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν δυο ακόμα φιλικά παιχνίδια, στις 24/7 με Λέχια Γκτανσκ και στις 27/7 με την Ζάλγκιρις Κάουνας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X