ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τα δεδομένα με την ενίσχυση

Ακιντόλα και χαφ στο προσκήνιο

Οι μεταγραφικές διεργασίες στην Ομόνοια είναι πολύ έντονες, όσο πλησιάζουμε προς στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η πρόθεση της ομάδας προγραμματισμού της λευκωσιάτικης ομάδας είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, για να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το ρόστερ. Ο ένας θα αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού και ο άλλος στην μεσαία γραμμή.

Στα εξτρέμ, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Ακιντόλα της Μίντιλαντ, με την φημολογία γύρω από το όνομά του να «οργιάζει» τις τελευταίες μέρες σε social media και μη. Αυτή η φημολογία αναφέρει πως το θέμα απόκτησής του από την Ομόνοια βρίσκεται σε καλό δρόμο, χωρίς όμως να έχουμε κάτι χειροπιαστό από επίσημες πηγές, είτε από Κύπρο, είτε από Δανία.

Εξυπακούεται πως αν δεν αποκτηθεί εν τέλει ο Ακιντόλα, θα αποκτηθεί κάποιος άλλος για την συγκεκριμένη θέση, αφού εξετάζονται ενδελεχώς και άλλα ονόματα. Πρώτιστος στόχος είναι ο Ακιντόλα, αφού και ο Χένινγκ Μπεργκ ευνοεί διακαώς την εκ νέου παραμονή του στο ρόστερ.

Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμή, αφού οι ιθύνοντες του προγραμματισμού κρίνουν πως χρειάζεται άλλη μια λύση ποιότητας, για αύξηση των επιλογών και του ανταγωνισμού. Υπάρχει λίστα με ονόματα και είναι θέμα, πλέον,  να βρεθεί ο κατάλληλος. Όταν αυτός βρεθεί, τότε θα ακολουθήσουν τα διαδικαστικά και οι υπογραφές συμβολαίων.

Υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα στην όλη υπόθεση. Όποιοι και αν έρθουν τώρα, θα υπολογίζονται από τον Μπεργκ για Ανόρθωση και Ερυθρό Αστέρα; Μόνο ο Νορβηγός γνωρίζει την απάντηση...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X