ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μόνο τυχαίο δεν ήταν…

Ο Χένινγκ Μπεργκ φάνηκε να εμπιστεύεται περισσότερο τον Ανδρόνικο Κακουλλή στην αρχή της προετοιμασίας

Απ’ την αρχή της προετοιμασίας ο Χένινγκ Μπεργκ φάνηκε να εμπιστεύεται λίγο περισσότερο τον Ανδρόνικο Κακουλλή, απ’ τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ και αυτό τελικά μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Ασφαλώς ο νεαρός έχει όλο το ταλέντο και μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά και σε βάθος χρόνου έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει το νούμερο ένα «πολυβόλο» της Ομόνοιας, όμως η αλήθεια είναι πως σε αυτό το σημείο της χρονιάς θα περίμενε κανείς τον Ματ να είναι το νούμερο ένα. Και αυτό γιατί ο Άγγλος έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να βοηθήσει ουσιαστικά και να διαχειριστεί πιο εύκολα τους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Όχι πως δεν μπορεί ο μικρός, αλλά είπαμε η εμπειρία μετρά και πόσο μάλλον σε Ευρωπαϊκούς αγώνες. Και ο Ματ έπαιξε από Ιντερτότο μέχρι Τσάμπιονς Λιγκ, και από Λιγκ 2, σε Πρέμιερ Λιγκ, Α Εθνική και πρωτάθλημα Κύπρου. Έχει την εμπειρία όπως και αν το κάνουμε.

Τελικά ο Χένινγκ Μπεργκ ήξερε καλά τι έκανε, μιας και ο Ματ πλέον είναι φευγάτος απ’ τους «Πράσινους» και αυτό πρακτικά σημαίνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες να πορευθεί με τον Κακουλλή στην κορυφή. Πιστεύει στην ποιότητα του μικρού και θεωρεί πως είναι απόλυτα έτοιμος και για την Ευρώπη.

Ως εκ τούτου ο Νορβηγός κόουτς έπραξε ανάλογα και μέχρι σήμερα στην προετοιμασία δίνοντας έμφαση στον μικρό, ο οποίος αν συνεχίσει από εκεί που έμεινε πέρυσι, θα αποτελεί μια πρωτοκλασάτη επιλογή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X