ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Με Καρμιώτισσα... δεν χάνει

Μόνο νίκες μετρούν οι Πράσινοι απέναντι στην σημερινή αντίπαλο του

Η Ομόνοια φιλοξενεί την Καρμιώτισσα στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου και στόχος της δεν είναι άλλος απ’ την πρόκριση, με μια καλή εμφάνιση ώστε να αφήσει πίσω της το αποτέλεσμα και τους τριγμούς που έφερε η βαριά ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» την Κυριακή.

Οι «Πράσινοι» μέχρι στιγμής έχουν αντιμετωπίσει όλες κι έξι φορές την Καρμιώτισσα στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων, κι όπως δείχνουν οι αριθμοί η υπεροχή της είναι… απόλυτη. Σε αυτούς τους έξι αγώνες το «τριφύλλι» μέτρησε ισάριθμες νίκες, έχοντας μάλιστα πετύχει σωρεία τερμάτων.

Η αρχή έγινε την σεζόν 2014-15 όταν στο πλαίσιο του κυπέλλου η Ομόνοια κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα. Τότε βέβαια ήταν διπλός αγώνες με τους «Πράσινους» να κερδίζουν 2-0 στον πρώτο αγώνα και 0-5 στον δεύτερο.

Εν συνεχεία στη σεζόν 16/17 η Καρμιώτισσα βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία με τους δυο αγώνες πρωταθλήματος να φέρνουν επίσης δυο νίκες για την Ομόνοια 4-2 και 0-1. Τέλος ακόμη δυο αναμετρήσεις ήρθαν την περίοδο 2019-20 με την Ομόνοια να κερδίζει 1-0 και 1-5.

Συνολικά το «τριφύλλι» πέτυχε 18 τέρματα και δέχθηκε 3, χωρίς εκ των πραγμάτων να ιδρώσει ιδιαίτερα καθώς η ποιοτική διαφορά ήταν μεγάλη.

Σήμερα όμως, με την πρόκριση να κρίνεται σε μονό αγώνα, το παιχνίδι κρύβει «παγίδες» τις οποίες ασφαλώς και στο πράσινο «στρατόπεδο» θέλουν να αποφύγουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση