ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: «Μάτια» σε Γερμανία-Ολλανδία

Σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρασίνων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια πλέον σε αγωνιστικό επίπεδο δεν έχει ιδιαίτερες επιδιώξεις και επομένως συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, έχει ξεκινήσει ήδη τα ταξίδια για να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους στόχους που ενδιαφέρουν τους πράσινους.

Ο παλαίμαχος άσος και παλιά δόξα της Ομόνοιας, Ράινερ Ράουφμαν μετέβη στη Γερμανία για να δει από κοντά ένα φορ που αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία της χώρας, ενώ ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ, Σίμος Ταραπουλούζης ήδη βρέθηκε στην Ολλανδία από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που πρόκειται να παίξουν σύντομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρασίνων.

Η προσπάθεια για εξεύρεση ποδοσφαιριστών για να ενταχθούν στην πράσινη ομάδα συνεχίζονται και θα κινούνται σε γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, τα ταξίδια αυτά δεν θα σταματήσουν εδώ.

Σε μια άλλη εξέλιξη που ενδιαφέρει, σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΚΟΑ, όπου και αναμένεται μεταξύ άλλων να συζητηθεί και το θέμα του Μακαρείου Σταδίου και εάν η Ομόνοια θα μπορεί να αγωνίζεται εκεί από του χρόνου χρησιμοποιώντας το ως έδρα της μαζί με άλλα Σωματεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X