ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Γιατί το αργούν

Η επιλογή του προπονητή είναι απόφαση καθοριστική

Όταν μια ομάδα μπαίνει στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, η αλήθεια είναι πως αυτό σκεπάζει τα πάντα στην επικαιρότητά της αφού θες να δεις ποιον θα φέρεις. Ο Νεόφυτος Λάρκου είχε πει στη συνέντευξη τύπου της Ομόνοιας πως έχει αποφασιστεί το ποδόσφαιρο που θέλουν να παίξουν, όμως ο προπονητής που θα το διδάξει δεν είναι ακόμα εκεί.

Ανάλογα με το ποιον θα φέρεις, κρίνονται και τα χαρακτηριστικά των παικτών που χρειάζεσαι αλλά και το ποιοι θα είναι, αφού στους «πράσινους» υπάρχει επιτροπή προγραμματισμού στην οποία συμμετείχαν ο Αναστασίου με τον Σκέντζο που δεν είναι εκεί πια.

Λάρκου και Ταραπουλούζης είναι τα μέλη της επιτροπής που είναι εκεί και αναμένουμε τις αποφάσεις τους για τον προπονητή. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, το όνομα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει και ως εκ τούτου όσα κυκλοφόρησαν δεν ισχύουν.

Το βασικό κριτήριο που τέθηκε είναι να έχει την προσωπικότητα να κουμαντάρει το καράβι και να έχει κάνει στην καριέρα του πρωταθλητισμό. Στοιχεία που συνδέονται μεταξύ τους βέβαια, ενώ αν έχει εμπειρία από Κύπρο και γνώση του ποδοσφαίρου μας είναι επιπρόσθετο προσόν.

Είναι ένα θέμα να τον βρεις και άλλο να τον πείσεις να έρθει και για αυτό χρειάζεται υπομονή. Πάει καιρός να βρεθεί τεχνικός που να στεριώσει και ελπίζουν πως τώρα θα είναι αυτή η φορά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X