ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Τριάδα με ερωτηματικά

Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Μαρίνος Τζιωνής αναμένονται την Τετάρτη και προπονούνται την επομένη, ενόψει ΑΠΟΕΛ, με το ματς να γίνεται το Σάββατο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Δε φθάνουν στην φετινή Ομόνοια το μύρια όσα προβλήματα που υπάρχουν, να άλλο ένα που προκύπτει για το επικείμενο ματς με το ΑΠΟΕΛ. Ματς που έχει να κερδίσει από τον Απρίλιο του 2013. Διαβάστε και θα καταλάβετε…

Οι Κύπριοι διεθνείς (Κωνσταντίνος Παναγή, Γιάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνής Σάββας Νικολάου) και οι δύο Ελλαδίτες (Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι ενταγμένοι στις αποστολές αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Διαβάστε  επίσης : Ομόνοια: Δυστυχώς, υπάρχει θέμα…

Κωνσταντίνος Παναγή, Γιάννης Κούσουλος, αναμένονται να είναι παρόντες στη σημερινή προπόνηση ενώ οι Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Μαρίνος Τζιωνής και Σάββας Νικολάου αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη αφού υπάρχουν γιαυτούς υποχρεώσεις. Επόμενη υποχρέωσή των Ελλαδιτών είναι την Τρίτη, με αντίπαλο την Βοσνία, ενώ των Κυπρίων είναι την ίδια μέρα απέναντι στην Τουρκία.

Άφιξη την Τετάρτη σημαίνει ότι θα προπονηθούν την Πέμπτη. Προλαβαίνουν, δεν προλαβαίνουν δυο προπονήσεις με την ομάδα πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που είναι ορισμένο για το ερχόμενο Σάββατο. Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές (Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας Μαρίνος Τζιωνής) πάνε στο ντέρμπι χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία.

Φράνιο Πρέτσε και Αλμπέρτο Λόρα θα προσπαθήσουν αυτή τη βδομάδα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, σε αντίθεση με τους Δημήτρη Χριστοφή, Φάνο Κατελάρη και Σάσα Ζίβετς, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι αδρανοποιημένοι για την ομάδα, αφού δεν είναι ετοιμοπόλεμοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X