ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ο Ματ διόρθωσε την ανορθογραφία

Η απόδοση ήταν κάτω του μετρίου, αλλά ο Άγγλος ήταν εκεί

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή νίκη της Ομόνοιας δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι ήταν έργο Ματ Ντάρμπισαιαρ. Ο Άγγλος φορ έφθασε στα 10 γκολ, ων ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Δυο γκολ που είχαν τη σφραγίδα του. Έχασε τεράστια ευκαιρία για το χατ-τρικ, αλλά ο Βελλίδης έκανε… αδιανόητη απόκρουση.

 Δυο γκολ απότοκο της μεγάλης ικανότητας του στον τομέα.  Το κύριο προσόν που δέον να διαθέτει ένας φορ είναι η αποτελεσματικότητα. Ο Άγγλος τόχει και με το παραπάνω. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στην Κύπρο έχει παραθέσει άπειρα τεκμήρια περί τούτου.

Το κύριο προσόν που δέον να διαθέτει ένας φορ είναι η αποτελεσματικότητα.

 Διαβάστε επίσης:  Ντάρμπισαιαρ: Νάσαι καλά ρε πιστολέρο!

Η Ομόνοια κέρδισε δίκαια. Η αλήθεια όμως είναι ότι χωρίς τον Άγγλο η Ομόνοια δύσκολα θα κέρδιζε. Γιατί η απόδοση της ήταν από μέτρια μέχρι φτωχή. Ο Ολυμπιακός μάρκαρε ψηλά και δεν της επέτρεψε να έχει κατοχή ούτε να δώσει ρυθμό στο παιγνίδι της. Επίσης παρατηρήθηκε το φαινόμενο που παρατηρείτο πριν. Πολλές λανθασμένες πάσες από όλους σχεδόν τούς παίκτες.

Είναι σημαντικό το ότι  η ομάδα παρά το ότι δεν έπαιξε ποδόσφαιρο και είχε παθητικό ρόλο σε αρκετό διάστημα του ματς, ήταν συμπαγής και διατήρησε ισορροπία.

Χρησιμοποιήθηκαν δύο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες. Επιβλητική παρουσία από το… όρθιο χιλιόμετρο τον Κόστελ Παντίλιμον, που έδειξε μπόλικη άνεση, ενώ όποτε χρειάστηκε ήταν σωστός, αγωνίστηκε δε για ένα 10λεπτο ο Νταβίντ Ακιντόλα.

Σε αναμονή για τη διάγνωση για τον τραυματισμό του Γιαν Λέζιακς, ο οποίος έδειξε να έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X