ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Η ρεαλιστική απαίτηση

Τι ζητά ο Ομονοιάτης από την ομάδα του

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ πανηγύρισε το Σαββάτο η Ομόνοια. Απέναντι στην ΑΕΛ, οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να αντεπεξέλθουν εν μέσω των ουκ ολίγων απουσιών που υπήρχαν. Για πολλοστή φορά.

Βαθμολογικά, αυτή η νίκη δεν προσφέρει κάτι ουσιώδες, με βάση τη γενική εκτίμηση στην ομάδα, αφού η διαφορά από την 4η θέση, που ίσως αποδειχθεί προνομιούχα, είναι πολύ δύσκολο να κατακτηθεί. Στη σφαίρα της μαθηματικής επιστήμης υπάρχουν πιθανότητες, όμως η φετινή Ομόνοια δείχνει ανήμπορη να ανατρέψει διαφορά 8 βαθμών στα 7 δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης:Ομόνοια: Δεν αξίζει τέτοια στάση στο Ματ

Δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από αυτήν την ομάδα. Δεν υπάρχουν γιατί η ίδια η ομάδα δεν το επιτρέπει. Η μόνη ρεαλιστική απαίτηση που μπορεί να έχει ο κόσμος από την Ομόνοια είναι η εξής: Να μπαίνει στο γήπεδο και να παίζει ένα ποδόσφαιρο, όχι βέβαια ελκυστικό, αλλά τουλάχιστον ένα ποδόσφαιρο  από υποφερτό και πάνω. Ενα  ποδόσφαιρο  που να συνθέτει μια συνολική εικόνα που να μην προκαλεί αποστροφή  και να την οδηγήσει βαθμολογικά, όσο ψηλότερα γίνεται.  Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό, (η δημιουργία αισθήματος αποστροφής), έχει επέλθει  αρκετές φορές φέτος. Περισσότερο βεβαίως με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα και λιγότερο με το Γιάννη Αναστασίου.  

Η ελκυστικότητα, που λέτε, βρίσκεται σε συνάφεια με την ποιότητα και τη γρήγορη ανάπτυξη, ιδιότητες  που στην πράσινη ομάδα δεν  βλέπουμε, στον απαιτούμενο βαθμό. Για να είμαστε ακριβείς, η ποιότητα είναι ελλειμματική, αλλά η γρήγορη ανάπτυξη είναι περίπου ανύπαρκτη. Εκτός αν είναι κάτοχος της μπάλας  ο νεαρός Μαρίνος Τζιωνής ή ο Αμπντούλ Ατζαγκούν που έχουν την ικανότητα να δίνουν γρήγορο τέμπο στην ομάδα.

Στο μέτωπο των τραυματιών η πληροφόρηση αναφέρει ότι οι Κωνσταντίνος Παναγή, Φράνιο Πρέτσε και Αλμπέρτο Λόρα είναι πιθανό να ενταχθούν στην αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν διήμερο ρεπό που συμπληρώνεται σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X