ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Οι κατευθυντήριες γραμμές του σχεδιασμού

Έχουν ήδη τεθεί στους ενδιαφερόμενους μάνατζερ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο σχεδιασμός δεν έχει ακόμη προχωρήσει επί πρακτικής βάσης στην Ομόνοια, όμως έχουν καθοριστεί από τους αρμόδιους οι κατευθυντήριες γραμμές της… πολιτικής του σχεδιασμού.

Οι κατευθυντήριες γραμμές είναι οι εξής: Απόκτηση παικτών από το πάνω ράφι, δηλαδή ποιοτικοί αλλά και έχοντες τριβή με πρωταγωνιστικές παραστάσεις στις ομάδες τους. Επίσης η πρόθεση είναι να μην αποκτηθούν πάνω από δυο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές έχουν τεθεί στους μάνατζερ που επιθυμούν να προτείνουν ποδοσφαιριστές στο «τριφύλλι».

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για τους Χάρη Μαυρία, Δημήτρη Κολοβό και Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Πάντως ο Μαυρίας είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής. Αυτή η περίπτωση είναι καθαρά θέμα επιθυμίας της Ομόνοιας για ενεργοποίηση συνεργασίας και για τα επόμενα δυο χρόνια, ενώ για τους άλλους δυο η απόκτηση των προϋποθέτει κόστος.

Οι πράσινοι επανέρχονται στις προπονήσεις για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΑΠΟΕΛ στις 30 Μαρτίου.

Τις προσεχείς μέρες θα απουσιάζουν οι Κύπριοι διεθνείς, Παναγή, Κούσουλος (Ανδρών), Τζιωνής (U19) και οι Ελλαδίτες διεθνείς, Κολοβός και Μαυρίας. Ενόψει ΑΠΟΕΛ αναμένεται να επανέλθουν, οι Παναγή Λόρα και Πρέτσε. 

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ένωση θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο η Ομόνοια.Το φιλικό θα διεξαχθεί στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αρχίσει στις 11 το πρωί. Θα είναι κλειστό για τον κόσμο όπως επίσης και για τα ΜΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X