ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αργεί η επίσημη τοποθέτηση

Ο κόσμος περιμένει ξεκαθάρισμα στην υπόθεση Γιάννη Αναστασίου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Για μένα αυτό που ισχύει είναι ότι δυο εβδομάδες πριν κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο και είπαμε και στην διάσκεψη κάποια πράγματα. Για οποιεσδήποτε απορίες έχετε απευθυνθείτε στην διοίκηση». 

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη χθεσινή αναμέτρηση στη Λάρνακα. Το απόσπασμα αφορά ασφαλώς τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αποχώρηση του. Παράλληλα σε άλλο σημείο των δηλώσεων του χρησιμοποίησε τη λέξη «Συνεχίζουμε»… Ο Ελλαδίτης τεχνικός δηλώνει ότι κατ’αυτόν δεν ισχύει το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων. Ισχύουν αυτά που λέχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Η συντήρηση του θέματος μόνο ζημιά προκαλεί στο prestige του ΔΣ, αλλά προ παντός στην Ομόνοια.

Προέβη επίσης σε ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς με την αναμενόμενη (θετική κατά τον ίδιο) εκτίμηση. Το θέμα βέβαια που απασχολεί δεν είναι το αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με τη συγκεκριμένη εκτίμηση. Υπάρχει σοβαρότερο θέμα επί του παρόντος.

Πριν από την αναμέτρηση ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου απάντησε ως εξής επί του θέματος σε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision: «Δεν θα κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση σε σχέση με ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Κατανοούμε το ενδιαφέρον και την έννοια του κόσμου. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνουν τη στιγμή που πρέπει. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε».

Για προπονητή και ποδοσφαιριστές και πότε να αναμένονται εξελίξεις, ανέφερε : «Όπως είπα και πριν οι επίσημε τοποθετήσεις θα γίνονται όταν πρέπει να γίνονται. Ξέρουμε την έγνοια του, ξέρουμε το ενδιαφέρον και την αγωνία όμως για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον προγραμματισμό, όλα θα γίνουν όταν πρέπει».

Η επίσημη Ομόνοια δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί των δημοσιευμάτων. Αυτές οι δηλώσεις φυσικά και δεν δεν ξεκαθαρίζουν το σκηνικό. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μόνο μέσα από μια επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας. Η οποία θα πρέπει να γίνει το συντομότερο. Η συντήρηση του θέματος, μόνο ζημιά προκαλεί στο prestige του ΔΣ εταιρείας, αλλά προ παντός στην  Ομόνοια.

Οι πληροφορίες μας πάντως επιμένουν ότι είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει ο Ελλαδίτης τεχνικός στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το Σαββάτο, ( προ διημέρου δηλαδή), δημοσιεύεται η είδηση ότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα παραμείνει στον πάγκο. Η επίσημη Ομόνοια μέχρι σήμερα δεν έχει διαψεύσει την είδηση, αφήνοντας την να αιωρείται στην ατμόσφαιρα και δηλώνει ότι θα τοποθετηθεί όταν πρέπει.

Αυτό το γεγονός ασφαλώς και δεν είναι ενισχυτικό για το Γιάννη Αναστασίου, που με τα λεγόμενα του πάντως στη συνέντευξη Τύπου έδειξε να μην έχει ιδέα περί των πληροφοριών για τερματισμό της θητείας του στον «πράσινο» πάγκο.

Ο κόσμος της ομάδας παρακολουθεί με αγωνία, αλλά και με δόση απορίας τα τεκταινόμενα και περιμένει να δει πως θα προχωρήσουν τα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X