ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ανακοινώνει τα διαρκείας, με ή χωρίς μετεγγραφές ;

Παρουσιάζονται σήμερα τα Εισιτήρια Διαρκείας για τη χρονιά 2019-20, ενώ υπάρχει αναμονή από τον κόσμο για την πτυχή της ενίσχυσης

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Παρουσιάζονται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο στο ΓΣΠ τα Εισιτήρια Διαρκείας της Ομόνοιας για τη χρονιά 2019-20. Τα εισιτήρια αυτά με βάση την επίσημη «πράσινη» ανακοίνωση θα διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές! Και με ευκολίες πληρωμής. Η μείωση μάλιστα σε κάποιες κατηγορίες εισιτηρίων φθάνει σύμφωνα με πληροφορίες μας στο 30 τοις εκατό σε σχέση με τις περσινές τελικές τιμές.

Διαβάστε  επίσης: Ομόνοια: Σπάζει η σιγή ιχθύος

Ασφαλώς και η μείωση των τιμών αποτελεί μια θετική ενέργεια εκ μέρους της εταιρείας και είναι δεδομένο ότι θα χαιρετιστεί από τον κόσμο

Ασφαλώς και η μείωση των τιμών αποτελεί μια θετική ενέργεια εκ μέρους της εταιρείας και είναι δεδομένο ότι θα χαιρετιστεί από τον κόσμο.
Ο κόσμος όμως περιμένει και κάτι άλλο, που αντικειμενικά έχει σχέση με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Την κοινοποίηση των πρώτων μετεγγραφών. Η σχέση μετεγγραφών εισιτηρίων διαρκείας στις ομάδες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν είναι στενή. Είναι άρρηκτη όμως η σχέση των δυο στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Όσον αφορά  ειδικά την Ομόνοια θυμίζουμε ότι τo ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας -  8,500 εισιτήρια - είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2010 όταν είχε γίνει η μετεγγραφή του Λούα Λούα. Για να είμαστε εντελώς ακριβείς την προηγούμενη χρονιά είχε πάρει πρωτάθλημα και λογικά μέτρησε και αυτό το γεγονός στο να φθάσει η Ομόνοια στο ρεκόρ.

Άρα ο κόσμος ζει σε κατάσταση αγωνίας και περιμένει σήμερα να ακούσει  έστω τις πρώτες μετεγγραφές. Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ πως γίνεται έντονη προσπάθεια προς τούτο.

Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων σε συνεργασία με το Χένινγκ Μπεργκ κυνηγούν τους μετεγγραφικούς στόχους που έχουν εντοπιστεί και αναμένονται απαντήσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X