ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Άντε να ψηλώνει ο βαθμός πληρότητας

Έντονη κινητικότητα στα μετεγγραφικά

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Έντονη ήταν χθες η δραστηριότητα στο μετεγγραφικό πεδίο για την Ομόνοια. Σημειώθηκε καταιγισμός πληροφοριών περί κινήσεων ενίσχυσης.

Συγκεκριμένα ο Ισραηλινός Χεν Εζρά σύμφωνα με πληροφορίες υπόγραψε προσύμφωνο με την Ομόνοια, οι άνθρωποι της οποίας τον περιμένουν να μεταβεί στην Πολωνία Σε μια άλλη εξέλιξη η Ομόνοια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 31χρονο Γάλλο κυνηγό, Ερίκ Μποτεάκ. Εξελίξεις επί αμφοτέρων των θεμάτων αναμένονται από στιγμή σε στιγμή. Αν τα πράγματα κυλήσουν αίσια στις περιπτώσεις αυτές μένουν κενές τρεις θέσεις ξένων/ κοινοτικών. 

Πέραν των περιπτώσεων αυτών πληροφορούμαστε πως η Ομόνοια βρίσκεται σε επαφές και με Κολομβιανό χαφ

Και Κολομβιανός
Πέραν των περιπτώσεων αυτών πληροφορούμαστε πως η Ομόνοια βρίσκεται σε επαφές και με Κολομβιανό χαφ και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Η μετεγγραφική ενίσχυση είναι επιβαλλόμενη, όχι βέβαια με βάση τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα αγώνων, αλλά τον χαμηλό βαθμό πληρότητας και ποιότητας της ομάδας.

Ο κόσμος της Ομόνοιας έχει ήδη αρχίσει να μουρμουρίζει έντονα για την καθυστέρηση που παρατηρείται και περιμένει να δει την πραγματοποίηση των μετεγγραφών που θα δώσουν στην ομάδα την ποιότητα και την προσωπικότητα που αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει.


Συνέχεια στους φιλικούς αγώνες που έχει περιλάβει στο πρόγραμμα της δίνει η Ομόνοια την ερχόμενη Τετάρτη, 24 του μηνός.Αντίπαλος θα είναι η τριταθλήτρια Πολωνίας Λέγκια Γκντανσκ η οποία να σημειωθεί ότι μία μέρα αργότερα θα δώσει Ευρωπαϊκό αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιούροπα Λιγκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X