ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χ. Χάουαρτ - Λ. Λοΐζου: Η παρέμβαση... από το παρελθόν

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας εκφράστηκε θετικότατα για το νεαρό στη Μπριζ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ο Λοΐζος Λοΐζου είναι στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ. Το ενδιαφέρον των Βέλγων είναι μεν ζεστό, δεν έχει όμως πάρει ακόμη συγκεκριμένη μορφή. Με βάση την πληροφόρηση, οι της Βελγικής ομάδας επιθυμούν την ένταξη του ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί θέλουν να δουλέψουν μαζί του για να τον βελτιώσουν. Και να τον καταστήσουν έτοιμο για παιχνίδια ψηλού βαθμού δυσκολίας σε Βέλγιο και Ευρώπη.

Στην εκδήλωση του ενδιαφέροντος των Βέλγων για το νεαρό έχει «βάλει το χεράκι του» και ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Χενκ Χάουαρτ. Ο Ολλανδός με τους πράσινους σε δυο θητείες (2000-2001, 2004-2005) κέρδισε πρωτάθλημα (2000-2001), κύπελλο (2005) και δυο σούπερ καπ (2001, 2005). 

Ο Ολλανδός παρακολουθεί την πορεία της Ομόνοιας, ενώ μιλά συχνά με Ομονοιάτες φίλους του στην Κύπρο

Διετέλεσε προπονητής στη Βελγική ομάδα την περίοδο 1984-89, ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας. Διαμένει εδώ και χρόνια στο Μπρυζ. Τώρα είναι στα 76 του χρόνια (γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1945)

Ο Ολλανδός παρακολουθεί την πορεία της Ομόνοιας, ενώ μιλά αρκετά συχνά με Ομονοιάτες φίλους του στην Κύπρο.

Ένας εξ' αυτών του είπε για το Λοΐζου και ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας που είχε δει το μικρό μέχρι τότε μόνο σε στιγμιότυπα, ζήτησε περισσότερο υλικό για τον παίκτη. Όταν του στάλθηκε και το μελέτησε, εντυπωσιάστηκε και επικοινώνησε με ψηλά ιστάμενο πρόσωπο του τμήματος σκάουτινγκ της Βελγικής ομάδας. Αυτοί που ενδεχομένως να είχαν και πληροφόρηση από αλλού, είδαν και αυτοί το υλικό και προχώρησαν στη συγκέντρωση περισσότερων πληροφοριών από άτομα που ζουν στην Κύπρο και βλέπουν συχνά τον παίκτη. Ο Τσεντομίρ Γιαννέφσκι είναι ένας από αυτούς, με βάση τη χθεσινή του δήλωση στον ΣΠΟΡ FM 95.

Θυμίζουμε ότι με βάση το δημοσίευμα, της ιστοσελίδας, Voetbalnieuws, στο στόχαστρο της Βελγικής ομάδας είναι επίσης ο Γκανέζος Kamaldeen Sulemana της Nordsjaelland και ο Χρήστος Τζόλης του ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση