ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκόμες: «Μου αρέσει να πολεμάω για κάτι μεγάλο» (vid)

Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε ο Πορτογάλος μέσος Βίτορ Γκόμες, μιλώντας στην κάμερα των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου με την Ομόνοια; «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια»

Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι που σε έκαναν να δεχθείς την πρόταση της Ομόνοιας;
«Οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα και το πρότζεκτ που μου έχουν αναλύσει ήταν οι λόγοι για να αποδεχθώ την πρόταση της Ομόνοιας».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Κύπρο και την ομάδα;
«Για την ομάδα δεν γνωρίζω ακόμη πάρα πολλά, όμως θα έχω την ευκαιρία να τη μάθω τις επόμενες ημέρες. Η Κύπρος είναι μία ωραία χώρα με αρκετό ήλιο, όπως όλοι γνωρίζουν και ελπίζω να απολαύσω τόσο την Κύπρο, όσο και την ομάδα της Ομόνοιας».

Η Ομόνοια έχει μεγάλους στόχους. Τι πιστεύεις για το γεγονός αυτό;
«Μου αρέσει να πολεμάω για κάτι μεγάλο και γνωρίζω πολύ καλά πως η Ομόνοια είναι μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να διεκδικήσουμε μεγάλους στόχους».

Τι να περιμένουν οι φίλοι της Ομόνοιας;
«Πάρα πολλή δουλειά. Όπως σας έχω πει πριν θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Ομόνοια να υλοποιήσει τους μεγάλους στόχους που έχει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X