ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνχελ Γκόμες: «Μάρκο σε περιμένουμε σύντομα»

Το σχόλιο του τεχνικού διαυθυντή των πρασίνων για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μια μεταγραφή μένει για την Ομόνοια για να συμπληρώσει το ρόστερ της και αυτή θα υλοποιηθεί με την κάθοδο του Λόρα στην Κύπρο σε πολύ λίγες ώρες.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμες με ανάρτηση στα social media σχολίασε τη δουλειά που έγινε αυτό το καλοκαίρι, ενώ ευχήθηκε στον Μάρκο Μότα να έχει μια καλή αποθεραπεία για να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

Αναλυτικά:

«Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε. Ένα Καλοκαίρι με πολλή δουλειά αλλά το περάσαμε με ενθουσιασμό και χαρά. Το πρώτο πράγμα που θέλω, είναι να ευχηθώ να έχει μια καλή αποθεραπεία ο ποδοσφαιριστής μας Μάρκο Μότα. Μάρκο, σε περιμένουμε σύντομα, στο 100%.

Ολοκληρώσαμε με 17 νέους παίκτες και δύο από την ακαδημία μας που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Αρκετή δουλειά, πολλές ώρες αλλά ήταν εύκολο διότι η δουλειά που έγινε από όλους στην Ομόνοια ήταν θεαματική.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι ήταν θεμελιώδες.

Σε όλους τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών που είχαν υπομονή και επαγγελματισμό, στο τεχνικό προσωπικό για την τεράστια αφοσίωση και την αυτοπεποίθησή τους.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν να συνεχίσουν στην ομάδα μας και όλους αυτούς που ήρθαν για να βάλουν την Ομόνοια ξανά εκεί που της αξίζει. Και ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου μεταφέρει καθημερινά την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό του.

Τώρα θα δουλέψουμε μαζί, έχουμε το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά μαζί είμαστε πολύ δυνατοί. Πάμε Ομόνοια!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X