ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλικό με τεστ για δυο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Προπονητικού χαρακτήρα είναι το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερμή στο «Ηλίας Πούλλος» (17:30), που είναι κλειστό για τα ΜΜΕ και τον κόσμο.

Ο Τζον Κάρβερ θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που επανήλθαν πρόσφατα από τραυματισμό αλλά και σε άλλους που εντάχθηκαν αργά στις προπονήσεις, να πάρουν χρόνο συμμετοχής, και να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ενδέχεται δε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους και δυο νεαρούς Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για επιθετικό και μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή, με βάση τις πληροφορίες που πήραμε.

Ο δοκιμή των δυο εικάζεται ότι εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών για ενίσχυση τη μετεγγράφηκε περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι θετικό αυτό το γεγονός και αποτελεί ένδειξη το ότι η Ομόνοια …έμαθε Θέλει να κάνει τις μετάγραφες της έγκαιρα για να μην επαναληφθούν τα λάθη του καλοκαιριού. 

Θα απουσιάζουν οι διεθνείς Παναγή, Χριστοφή, Κατελάρης, Φραγκέσκου και Καρλίτος και οι τραυματίες Όρσουλιτς, Παναγιώτου, Κότσαρης και Βασιλείου.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X