ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Προσθήκες που θα κλείσουν τη ψαλίδα

Οι μετεγγραφές πρέπει να κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική σε σχέση με τους διεκδικητές του τίτλου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο Χένινγκ Μπεργκ βρίσκεται στην Κύπρο και εργάζεται για το στήσιμο της Ομόνοιας για τη νέα χρονιά. Ήδη έχει ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για τις επαφές που έχουν γίνει στον τομέα της ενίσχυσης, έχει λάβει γνώση των στόχων και βέβαια έχει και τις δικές του σκέψεις και εισηγήσεις.

Μέχρι τις 3 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία θα πρέπει να διανυθεί αρκετή απόσταση στο δρόμο του σχηματισμού του ρόστερ. Η Ομόνοια για να θέσει εαυτήν σε τροχιά στόχων, χρειάζεται ποδοσφαιριστές με ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα. Αυτό βέβαια αποτελεί γενικολογία. 

Ας το κάνουμε συγκεκριμένο. Η Ομόνοια πρέπει να ενισχυθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γίνει ανταγωνιστική έναντι των διεκδικητών του τίτλου. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια έχει αποχωρήσει από αυτό το κλαμπ. Και πρέπει με βάση την ιστορία και το εκτόπισμα της, να επανέλθει.

Για να επανέλθει πρέπει να φτιάξει ένα ρόστερ αποτελούμενο από 25 καλούς παίκτες εκ των οποίων οι περισσότεροι πρέπει να είναι ισάξιοι. Ο Νορβηγός προπονητής ανάμεσα στα βίντεο που έχει παρακολουθήσει πρέπει λογικά να έχει παρακολουθήσει και αγώνες πρωταθλήματος των ομάδων που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα.

Οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης έχουν γνώση του αντικειμένου. Γνώση όμως θα πρέπει να έχει  και ο προπονητής για να ξέρει από την αρχή που είναι τοποθετημένος ο πήχης.

Η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Χένινγκ Μπεργκ θα αρχίσει στις 11:30. Υπενθυμίζεται πως η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X