ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδούλου: «Το αποτέλεσμα δεν μετράει τόσο, όσο η συμπεριφορά των παιχτών»

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού στην ιστοσελίδα του συλλόγου

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Πάμπου Χριστοδούλου φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Σε αυτές, ο Κύπριος τεχνικός αναφέρεται σε τρόπο επιλογής, αξιολόγησης και αξιοποίησης των ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

«Καταρχήν ήταν το πρώτο φιλικό μετά από σκληρή προετοιμασία των τελευταίων 10 ημερών και έδωσε την ευκαιρία σε πάρα πολλούς νεαρούς να αγωνιστούν τόσο στο σημερινό φιλικό όσο και να βρίσκονται στην αποστολή. Θέλοντας να τους δώσει την ευκαιρία να δουλέψουν για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα και το κίνητρο να δείξουν τι αξίζουν, αλλά με σκληρή δουλειά θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να υπολογίζει σ αυτά τα νέα ταλαντούχα παιδιά.

Για τον χρόνο συμμετοχής αλλά και τον τρόπο επιλογής των ποδοσφαιριστών στην 11αδα:

Ο χρόνος συμμετοχής αποφασίστηκε ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας αλλά και το χρόνο προετοιμασίας που είχαν τα παιδιά, αφού κάποια παιδιά άργησαν να μπουν στις προπονήσεις και άλλα το τελευταίο διάστημα προέρχονταν από γεμάτες χρονιές., θέλοντας να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί. Επίσης ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν και κάποια συστήματα τακτικής και ότι αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές και τις δυνατότητες του. 

Δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν μετράει και τόσο όσο η συμπεριφορά των παικτών του και οτι θα συνεχίσουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι πολύ καλό ότι υπάρχουν πολλά φιλικά γιατί θα δει όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και γενικά ότι είναι ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών του μέχρι σήμερα. 

Αναφορικά με τους παίκτες που δοκιμάζονται αλλά και την εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού:

Ο κύριος Χριστοδούλου τόνισε ότι τα παιδιά αυτά θα συνεχίσουν να είναι με την ομάδα όσο χρειαστεί ούτως ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να δείξουν για αυτά που καλέστηκαν να δοκιμαστούν και αν κριθεί ότι μπορούν να δώσουν πράγματα θα αποκτηθούν.
Μεταξύ άλλων ανάφερε ότι εντός των ημερών ίσως να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα ακόμα ένα με δύο παιδιά όπου θα περάσουν από δοκιμαστικά.
Όσο αφορά την μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει ανάλογα με το που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα αλλά και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του σωματείου.

Κλείνοντας το μήνυμα του ήταν μόνο σκληρή δουλειά.
Αυτό ήταν άλλωστε που τον ξεχώριζε όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική του καριέρα.

Coach εμείς σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή δουλειά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X