ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδούλου: «Ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά…»

Στάθηκε στον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού με την Ομόνοια αλλά δεν μπορούσε παρά να παραδεχθεί πως σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα κέρδισε η πιο έμπειρη ομάδα. Δεχθήκαμε δυο γκολ από ένα μελέ και ένα κόρνερ. Μας στοίχισε αυτό γιατί ήταν πολύ σημαντικό γκολ για την Ομόνοια. Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε κατοχή αλλά αυτό στο ποδόσφαιρο δε μετρά. Κάναμε κάποιες προϋποθέσεις και δεν κινδυνέψαμε καθόλου εκτός από μια φάση. Γυροφέρναμε την περιοχή της Ομόνοιας και μπορούσαμε να βρούμε ένα γκολ. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα είναι θετικό. Ήταν δύσκολος μήνας για μας και δεν καταφέραμε να παίξουμε ακόμα με όλους τους βασικούς, έχουμε απουσίες. Είχαμε και κούραση από το κύπελλο όμως τα παιδιά έδειξαν να έχουν δυνάμεις. Τώρα πρέπει να παλέψουμε με την Ανόρθωση να πάρουμε βαθμούς για να συνεχίσουμε την προσπάθεια της παραμονής. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια και να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε και μας στήριξε».

Για Μπιλάλ: «Αύριο θα ξέρουμε»

Για την ενίσχυση που έγινε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε με βάση τα οικονομικά μας. Είμαστε μια νέα ομάδα και κανένας προπονητής δεν είναι μάγος για να του βγουν όλοι. Ο Μουχτάρης ήρθε για να δουλέψει μαζί μας και να ανέβει επίπεδο. Του εύχομαι να πάει στην Εθνική. Για Βελίδη και Κοφί δεν υπάρχει λόγο να πούμε κάτι. Έκλεισε και ένας νεαρός 19χρονος που έρχεται αύριο και θα δούμε που μπορεί να φτάσει. Ένα παιδί νεαρός που ελπίζουμε να μείνει για χρόνια και να βοηθήσει την ομάδα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<