ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει κι άλλες προσθήκες ο Ολυμπιακός

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγες μέρες ανανέωσε την συνεργασία και για την σεζόν που έρχεται με τους Κωνσταντίνο Σαμάρα, Ευγένιο Αντωνίου, Αντρέα Παχίπη, Rozerio Silva, Νanissio Mendes (Nani) και Jose Romo.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών για την ομάδα της Λευκωσίας και με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στην ομάδα.

Όπως δήλωσε σε χθεσινές δηλώσεις στον σταθμό μας ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Γιώργος Κούννου «Χρειαζόμαστε αρκετές μεταγραφές ακόμη για να κλείσει το ρόστερ. Θα έρθουν κάποιοι άλλοι παίκτες.» ενώ πρόσθεσε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 του μήνα και η ομάδα θα πάει στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινώσουν και τα φιλικά παιχνίδια.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου σίγουρα αξιολογεί ποδοσφαιριστές και ο στόχος του Κύπριου τεχνικού είναι στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά την αγωνιστική περίοδο 2010-11, να χτίσει μια ομάδα ανταγωνιστική για την νέα χρονιά και να μείνει μακριά από περιπέτειες στο τέλος της χρονιάς.

Αυτό που αναμένουμε πλέον στον Ολυμπιακό είναι οι επόμενες προσθήκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X