ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Τακτακαλάς: «Πάμπο, ποτέ δεν ξεχάσαμε τον τρόπο που έφυγες»

Η αναφορά στις δράσεις του συνδέσμου, στην κάρτα φιλάθλου και στον Κύπριο τενχικό

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην οποία αναφέρεται στις ενέργειες που έκανε την περσινή περίοδο και στις αποφάσεις του σχετικά με το μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Κλείνοντας, ο «Τακτακαλάς» στέλνει το μήνυμα στον τεχνικό της ομάδας, Πάμπο Χριστοδούλου, ότι είναι στο χέρι του να επαναλάβει εαυτόν και τη πετυχημένη πορεία που είχε ο Ολυμπιακός το 2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν προχωρήσουμε στις αποφάσεις που πάρθηκαν στην 1η ανοικτή μας συνεδρία για την σεζόν 2019/2020 θα θέλαμε να κάνουμε έναν απολογισμό των ενεργειών που προβήκαμε στην περσινή περίοδο:

-Για πρώτη φορά ο σύνδεσμός μας απόκτησε δικό του σπίτι, όπου από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη στεγάζεται στον 1ο όροφο του σωματείου μας.

-Εγγραφή για 1η φορά του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931 ως μέλος του σωματείου μας και τακτοποίηση των συνδρομών του.

-Παρουσία σε μνημόσυνα, παρελάσεις και εθνικές εορτές εις μνήμην των ηρώων του τόπου μας.

-Εισφορά σε είδη πρώτης ανάγκης στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

-Οργάνωση εκδρομών σε Άχνα και Δερύνεια.

Απολογισμός και γενική οργάνωση

Προχωρώντας στις επόμενες ενέργειες του συνδέσμου μας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου το οποίο εξετάστηκε ξανά στην 1η μας ανοικτή συνεδρία. Ο σύνδεσμος μας όπως έχει ήδη δηλώσει παραμένει εναντίον αυτού του ημίμετρου. Και εξηγούμε. Εως ότου:

-Τα γήπεδα παραμένουν τρώγλες με τα απαραίτητα να θεωρούνται προνόμια,

-Η ομοσπονδία ορίζει την κάθε αγωνιστική σε ώρες και μέρες έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την τηλεοπτική κάλυψη και όχι την φυσική παρουσία του κόσμου-απλού οπαδού,

-Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ύψη,

-Ο απλός οπαδός αντιμετωπίζεται ως κοινός εγκληματίας την στιγμή που το κράτος και οι αρμόδιες αρχές εγκληματούν εναντίον του,

-Η κάρτα εφαρμόζεται επιλεκτικά (βλέπε φιλικό την ερχόμενη Τρίτη μεταξύ ομάδων Α’ κατηγορίας και παρουσία εθνοφρουρών στον προχθεσινο ευρωπαικό αγώνα) ενώ οι αρμόδιοι προσπαθούν με μανία να μας πείσουν ότι είναι νόμος του κράτους και δεν μπορεί με κανένα τρόπο η διαδικασία να παρακαμφθεί,

τότε η επίσημη θέση του συνδέσμου μας θα είναι κατά της κάρτας φιλάθλου. Τα πανό, τα τύμπανα και οι φωνές μας δεν θα βρίσκονται πλέον στα γήπεδα ως διαμαρτυρία και αντίδραση στον τρόπο που κάποιοι προσπαθούν να μας επιβληθούν παρουσιάζοντας το μαύρο ως άσπρο, κρατώντας μας μακριά από την αγαπημένη μας ομάδα.

Γνωρίζοντας ότι η πιο πάνω απόφαση πιθανόν να έχει κάποιο κόστος για την ομάδα μας έχει ήδη συμφωνηθεί ότι όσοι από εμάς συνειδητά δεν εκδώσουμε κάρτα φιλάθλου (και ως αποτέλεσμα και εισιτήριο διαρκείας), θα αγοράσουμε την εκπτωτική κάρτα ONE FAMILY CARD που το σωματείο μας έχει ετοιμάσει για φέτος ούτος ώστε με αυτό τον τρόπο να στηρίξουμε οικονομικά την ομάδα μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε αδερφό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που έχει αντίθετη άποψη από εμάς. Αφήνουμε στην κρίση του κάθενού από εμάς τα πιο πάνω για να πάρει την δική του τελική απόφαση για το αν θα εκδώσει η όχι τελικά την περιβόητη κάρτα φιλάθλου.

Τέλος, σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται είτε αυτό είναι επίσημη 1η προπόνηση, είτε η προηγούμενη ενός σημαντικού αγώνα ο σύνδεσμος μας πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να στηρίζει και να ντοπάρει την ομάδα μας.

Επόμενο ραντεβού η επίσημη πρώτη της ομάδας μας (αφού ανακοινωθεί) και το 1ο επετειακό πάρτυ για τα εγκαίνια του συνδέσμου μας τον Σεπτέμβρη.

Υ.Γ. 1: Ευχαριστούμε όσους παίκτες συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας μας στην Α κατηγορία. Ειδική αναφορά όμως θα θέλαμε να κάνουμε στους Πουγιούκκα και Παχίπη Γ. που στα τελευταία πολύ δύσκολα χρόνια ήταν εκεί για εμάς. Η προσφορά σας έχει ήδη εκτιμηθεί και αναγνωριστεί στην συνείδηση του απλού κόσμου του Ολυμπιακού.

Υ.Γ 2: Πάμπο ποτέ δεν ξεχάσαμε τον τρόπο που είχες φύγει από την ομάδα μας τον Μάρτιο του 2011. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις ξανά τις προπονητικές σου ικανότητες προσφέροντας στον Ολυμπιακό και να μας κάνεις, αν μη τι άλλο, να τις εκτιμήσουμε. Στο χέρι σου είναι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X