ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με την Πάφο

Ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για τα εισιτήρια με την Πάφο

Ενημέρωση μέσω social media προς τον κόσμο του κάνει ο Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Πάφο το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά: 

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας για την 6η αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα της Πάφος FC στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” (Σάββατο 16.10 – 19:00).

Για τους φίλους της ομάδας μας δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και στη διάθεση τους θα έχουν την Ανατολική κερκίδα του σταδίου.

Τρόποι Προπώλησης:

Ηλεκτρονικά μέσω του Online Ticketing της ιστοσελίδας μας, κάνοντας κλίκ ΕΔΩ. Η προπώληση θα είναι διαθέσιμη μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στις 12:00 το μεσημέρι.

Από το Σωματείο (Οδός: Αθηνάς 6Α, Λευκωσία)
Τετάρτη (13/10) – Παρασκευή (15/10) από τις 17:00 – 20:00

* Για να χρησιμοποιηθεί το Online Ticketing, θα πρέπει οι χρήστες του συστήματος κατά την πρώτη τους επίσκεψη, να δημιουργήσουν λογαριασμό . Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού (εγγραφής), θα λάβουν email με οδηγίες για να δημιουργήσουν κωδικό. Όταν ο κωδικός τους δημιουργηθεί με επιτυχία, θα μπορούν να εισέλθουν στο σύστημα.

** Όσοι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Σωματείο μας στο τηλέφωνο +357 22344080.

*** Επαναλαμβάνεται ότι για αποφυγή ταλαιπωρίας για τους φίλους της ομάδας μας δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο. Για τον σκοπό αυτό όσοι θα ταξιδέψουν στην Πάφο θα πρέπει να έχουν εκδώσει το εισιτήριο τους από πριν.

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος – €5

Παιδικά – €1

Είσοδος στο γήπεδο:

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι όλα τα πρόσωπα προσκομίζουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 και νοουμένου ότι δεν έχει παρέλθει διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους διάγνωσης, είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19:

Noείται ότι και εφόσον δεν υπερβαίνεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων, εξαιρούνται πρόσωπα ηλικίας κάτω των 12 ετών, πρόσωπα ηλικίας 12 έως 17 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID- 19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, καθώς και πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Κάρτα Φιλάθλου:

Για την αγορά εισιτηρίου για άτομα άνω των 14 ετών είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως εξασφαλίσουν κάρτα φιλάθλου εκ των προτέρων για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Ηλεκτρονική έκδοση κάρτας φιλάθλου

Περισσότερες πληροφορίες για την Κάρτα Φιλάθλου επικοινωνήστε με τα γραφεία του ΚΟΑ στο 22897000.

*Έκδοση κάρτας φιλάθλου δεν θα γίνεται στο γήπεδο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση