ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Αυτές οι λεπτομέρειες

Η μέχρι σήμερα εικόνα του Ολυμπιακού δεν αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος του και πάλεψε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Στο τέλος όμως ηττήθηκε με 3-1. Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο παρά την καλή σε σχετικές γραμμές εικόνα δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς.

Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε τους ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου να παλεύουν με πάθος και θέληση για το καλό αποτέλεσμα. Δημιούργησαν μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για τέρματα όμως μόλις μια φορά σκόραραν. Ζήτησαν βέβαια δυο πέναλτι (που μάλλον τα δικαιούνταν), όμως δεν πρέπει να κολλήσει εκεί ο Ολυμπιακός.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είναι να διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες. Γιατί αυτές κάνουν τη διαφορά μεταξύ μιας καλής εμφάνισης με ήττα, και μιας καλής εμφάνισης με νίκη.

Και οι λεπτομέρειες αυτές αφορούν κυρίως το καθαρό μυαλό. Η αυτοσυγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Ως ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, ο Ολυμπιακός ξέρει να αμύνεται. Αυτό που πληρώνει όμως είναι κάποιες στιγμές που ποδοσφαιριστές χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους και επιτρέπουν στους αντιπάλους να σκοράρουν.

Απ’ την άλλη επιθετικά ο Ολυμπιακός βρίσκει αρκετές ευκαιρίες. Κατά μέσο όρο έχει 7 τελικές προσπάθειες σε κάθε αγώνα (στατιστικά απ’ τους πρώτους 4 αγώνες του πρωταθλήματος). Και έτσι τα 6 τέρματα που πέτυχε στους 4 αγώνες πρωταθλήματος φαίνονται σχετικά λίγα. Το ταλέντο υπάρχει και είναι θέμα καθαρού μυαλού και ρυθμού.

Γενικότερα ο Ολυμπιακός είναι μια καλοστημένη ομάδα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει φέρει ποδοσφαιριστές ικανούς να βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους της. Το ζητούμενο όμως πλέον είναι η ομάδα να δουλέψει στις λεπτομέρειες και σε δυο εβδομάδες από σήμερα να παρουσιαστεί ουσιαστική ώστε να φθάσει στο πρώτο τρίποντο στη φετινή χρόνια απέναντι στην Πάφο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X