ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρομμάτης: «Καμία οικονομική εκκρεμότητα»

Δηλώσεις του προέδρου του σωματείου του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του σωματίου, Αλέξης Μαυρομμάτης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τη εκλογή του ως πρόεδρος του σωματίου: «Έχουμε στελεχώσει μια δυνατή ηγεσία. Αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό και το καταφέραμε. Δεν υπήρχε καμιά αντίρρηση στη συνέλευση. Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει».

Για το μπάτζετ και τα οικονομικά: «Το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρσι. Δεν έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες και παίρνουμε τα κριτήρια».

Για τον προπονητή: «Ο Γιάννης Πετράκης ήταν 5 χρόνια στα Γιάννενα, εμείς είδαμε τα αποτελέσματα του και αποφασίσαμε να τον φέρουμε κοντά μας. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, οι συνεργάτες του είναι επίσης πολύ καλοί και θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε».

Για τις μεταγραφές: Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με το προγραμματισμό. Αντιλαμβάνεστε ότι λόγο κορωνοϊού τα πρωταθλήματα ακόμα τρέχουν. Είναι δύσκολο να μιλήσεις με ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ θα κλείσει με 5-6 ποδοσφαιριστές που θα έρθουν».

Για τη προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα γίνει στη Κύπρο, αποφασίσαμε να είμαστε στη Κακοπετριά γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο εξωτερικό λόγο της κατάστασης της πανδημίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση