ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κούννου για Μηνά Αντωνίου: «Κάθε καλός Κύπριος μας ενδιαφέρει»

Μίλησε για τον προγραμματισμό ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 o εκπρόσωπος Τύπου των «μαυροπράσινων» Γιώργος Κούννου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία έχει αρχίσει εδώ και περίπου 12 μέρες. Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο για τη Βουλγαρία, όπου θα παραμείνει για 16-17 μέρες».

Για τον προγραμματισμό: «Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί 12 ποδοσφαιριστές. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ. Χρειάζονται ακόμα λίγες προσθήκες. Ο κ. Χριστοδούλου πάρα πολύ σκληρά και οι παίκτες βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Προβλέπεται να γίνουν ακόμα 3 με 4 προσθήκες».

Για την απόκτηση του Αζολάο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστιες περγαμηνές. Ευελπιστούμε ότι αυτά που έχει δείξει στη μέχρι τώρα καριέρα του να τα δείξει και στον Ολυμπιακό».

Για τον Ακόστα: «Ο Ακόστα είναι ένας ποιοτικός παίκτης που ελπίζουμε κι αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα».
Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μηνά Αντωνίου: «Πάγια τακτική του σωματείου μας είναι ότι κάθε καλός Κύπριος παίκτης μας ενδιαφέρει. Γιατί όχι να μην μας ενδιαφέρει ένα τέτοιος παίκτης όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι».

 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X